Trouwen bij Woudagemaal « Huwelijk

Woudagemaal

Gemaalweg 1
8531 PS Lemmer

0514 561814
info@woudagemaal.nl
www.woudagemaal.nl

Trouwen in een UNESCO Werelderfgoed

Plannen om te gaan trouwen? Bij het UNESCO Werelderfgoed Woudagemaal in het Friese Lemmer heeft u de mogelijkheid om het huwelijk te laten voltrekken op een unieke locatie! Het Woudagemaal is als officiële trouwlocatie van de gemeente De Fryske Marren dé ultieme plek voor een bruiloft of fotoreportage.

Trouwen in het grootste, nog functionerende stoomgemaal ter wereld. De ‘Kathedraal van stoom’ biedt een magistrale beleving van stoom, architectuur en water. Het is een plek met allure. Wilt u meer informatie over het Woudagemaal als trouwlocatie, neem dan contact met ons op.
Woudagemaal is trouwlocatie van De Fryske Marren

Het Ir. D.F. Woudagemaal behoort tot één van de tien UNESCO werelderfgoederen van Nederland. Het Woudagemaal uit 1920 is eigendom van Wetterskip Fryslân. Bij extreem hoogwater wordt het historische stoomgemaal nog steeds ingezet om Friesland te beschermen.

Naast een notatie op de werelderfgoedlijst, behoort het Woudagemaal ook tot de top 100 der Nederlandse rijksmonumenten. De rijke historie en de architectuur van het Woudagemaal is erg uniek. Het karakteristieke gebouw is strak en sober van karakter en gekenmerkt met ingetogen gevelversieringen en sierranden. De perfecte achtergrond voor een huwelijksvoltrekking en/of fotoreportage.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven