Trouwen bij Restaurant SKY « Huwelijk

Restaurant SKY

Rijnkade 54-56
6811 HB Arnhem

026 2135417
events@restaurantsky.eu
www.restaurantsky.eu

Toplocatie om de liefde te vieren

Jullie trouwdag moet de mooiste dag van jullie leven worden. Een dag waarop alles tot in detail klopt en niets aan het toeval wordt overgelaten. Bij Restaurant Sky helpen wij jullie graag bij het realiseren daarvan.

Sky is dé ideale plek voor jullie receptie, huwelijksdiner, feest of geheel verzorgde bruiloft met alles erop en eraan. Graag maken wij een arrangement op maat die voorziet in al jullie wensen.
Trouwen in Arnhem bij Restaurant Sky

Fantastische beleving

Gevestigd op de Rijnkade biedt het stijlvolle Restaurant Sky uitzicht over de Rijn. Luxe, kwaliteit, hospitality en beleving staan hier centraal. Dit zie je, proef je en ervaar je. Naast het feit dat het restaurant zich op een prachtige locatie bevindt, heeft Sky ook een prachtig interieur dat luxe en stijl uitstraalt. Dit maakt het tot de perfecte setting om de liefde te vieren.

Ons team kijkt graag met jullie naar de mogelijkheden om er een fantastische beleving van te maken. Jullie bepalen de invulling van de dag en wij zorgen dat die onvergetelijk wordt voor jullie en jullie gasten. Een dag waarop alles klopt.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

21 januari: Duurzaam Trouwen Arnhem

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven