Trouwen bij Concordia Hoogland « Huwelijk

Concordia Hoogland

Kerklaan 3
3828 EA Hoogland

033 4330653
info@concordia-hoogland.nl
www.concordia-hoogland.nl

Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk!

Jullie bereiden je voor op een dag vol geluk, feestelijkheden en romantiek, als start van een gelukkige toekomst. Natuurlijk moet het huwelijksfeest helemaal aansluiten bij jullie wensen en ideeën. Het is tenslotte jullie dag. Concordia helpt graag bij het verwezenlijken daarvan.

Gezellig borrelen, chique dineren, of uitbundig feesten...  het kan allemaal bij Concordia. Hier kiest u uit drie ruimtes met een geheel eigen karakter, die we volledig naar wens kunnen aankleden. Zo boeken jullie de locatie die helemaal past bij jullie feest.
Trouwen bij Concordia Hoogland

Volledig genieten

Graag helpen we jullie om jullie idee tot leven te brengen. Met onze ervaring zorgen we dat jullie niets over het hoofd zien. En als jullie wensen, vullen we het draaiboek van kaft tot kaft voor jullie in. Muziek, culinaire invulling, aankleding... Alles voor een geslaagd feest!

Trouwen op een unieke locatie

Je viert je trouwdag bij ons op gepaste wijze. Van een intiem etentje tot een grote receptie, van een gezellige ontvangst of borrel tot een uitbundige feestavond. We hebben verschillende zalen en passen de zaalruimte zoveel mogelijk aan de omvang van jullie gezelschap aan.
Trouwen bij Concordia Hoogland

Culinair genieten

Onze keukenbrigade bereidt voor jullie de heerlijkste gerechten. Een trouwtaart, high tea, feestelijk diner, barbecue op het terras of culinaire hapjes tijdens het feest, wij horen graag jullie wensen.

Een trouwdag zoals jullie die wensen

Het is al gezegd. Trouwen is een van de meest bijzondere momenten in je leven. En daarom is het belangrijk dat dit moment wordt ingevuld op een manier zoals jullie die wensen, die geheel bij jullie past. Geen bruiloft is hetzelfde, dus bij ons ook geen standaardprogramma’s. We nemen stap voor stap het programma met jullie door en bespreken bij ieder onderdeel jullie wensen en onze mogelijkheden. Op basis daarvan maken we vervolgens een voorstel voor jullie ideale huwelijksdag.

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Voordelen van een intieme bruiloft

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven