Trouwen bij Beachclub Titus « Huwelijk

Beachclub Titus

Zuiderstrand 12 - strandafslag 5
2554 ZZ Den Haag

070 8002119
info@beachclubtitus.nl
www.beachclubtitus.nl

Trouwen aan zee

BeachclubTitus is een officiële trouwlocatie in Den Haag en verzorgt al ruim twintig jaar bruiloften op het strand. Jullie kunnen bij dit strandpaviljoen de complete trouwerij vieren, van ceremonie tot huwelijksfeest. Je kunt zo de hele dag op het strand verblijven, zonder omkijken naar tijd en planning of reizen naar andere locaties.

Met vakmanschap, flexibiliteit en aandacht verzorgt Beachclub Titus de complete bruiloft, van trouwambtenaar tot dj en van fris voor de kids tot complete wijnarrangementen. Vanwege de exclusieve ligging garandeert Titus ook op drukke stranddagen de nodige privacy voor bruiloftsfeesten.
Trouwen bij Beachclub Titus

Bruiloften tot 450 personen

Afhankelijk van de wensen biedt Titus diverse zalen en terrassen met uiteenlopende oppervlakten, geschikt voor alle soorten bruiloften tot 450 personen. Het restaurantdeel is uitermate geschikt voor de ontvangst van gasten en de indeling en aankleding van de ruimte kunnen afgestemd worden op jullie wensen. Ook zijn de terrassen verwarmd, overdekt of door middel van stijlvolle overkapping af te sluiten.

Met meer dan 350 couverts biedt Titus ruimte aan grote gezelschappen. Of jullie elkaar nu 's ochtends of aan het eind van de middag het ja-woord willen geven, bij dit strandpaviljoen is er een ruime keuze aan specials, buffetten en (drank)arrangementen om gasten mee te verwennen. Bij Beachclub Titus maak je er echt een perfecte dag van!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Gerelateerde bedrijven