Trouwen bij Boutique Hotel Catshuis « Huwelijk

Boutique Hotel Catshuis

Nieuwestad 49
8911 CJ Leeuwarden

058 2158715
info@catshuisleeuwarden.nl
www.catshuisleeuwarden.nl

Geef uw jawoord in Boutique Hotel Catshuis

Boutique Hotel Catshuis is zo’n locatie waarvan uw hart sneller gaat kloppen. De sfeer en het interieur zijn een mix van historisch en eigentijds, van fijntjes en robuust en van kleurrijk en rustiek. Heel verrassend en aansprekend. Een soort liefde op het eerste gezicht.

Boutique Hotel Catshuis is een trouwlocatie in Leeuwarden die één en al romantiek uitstraalt. Hotel Catshuis is onder andere daarom de ideale locatie om elkaar het jawoord te geven en uw receptie en trouwfeest te houden.Boutique Hotel Catshuis Huwelijk

Verschillende ruimtes en zalen

Boutique Hotel Catshuis is een officiële trouwlocatie. Ook is het de ideale locatie voor uw trouwfeest, omdat er verschillende ruimtes en zalen zijn. Afhankelijk van het aantal gasten of het eventuele thema van de bruiloft kunt u kiezen voor een combinatie van ruimtes en zalen. Dat is het fijne aan deze unieke locatie: alles is mogelijk en op maat te realiseren.

Logeren in Boutique Hotel Catshuis

Bovendien is het mogelijk dat u en uw gasten blijven logeren in onze prachtige hotelkamers en bruidssuite. De organisatie van uw bruiloft vraagt de nodige voorbereidingen. Wij helpen u daar graag bij. U kunt zelfs de volledige organisatie aan ons overlaten.

"Wij zijn getrouwd op jullie mooie locatie, alles was tot in de puntjes verzorgd, top service en uitstekend personeel. Oonze dag is zeer geslaagd verlopen. En als afsluiting van onze dag hebben we geslapen in het hotel. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als trouwlocatie!"

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven