Trouwen bij Flora party & event « Huwelijk

Flora party & event

Parklaan 4
2771 GB Boskoop

0172 766047
info@floraboskoop.nl
www.floraboskoop.nl

De perfecte locatie voor jullie gehele huwelijksdag

In Flora Boskoop vind je het Flora Theater, Flora party & event, Grand Café Roos eten & drinken en Flora Casino (Merkur). Je kunt er uitgaan, lekker eten en drinken, vrienden ontmoeten, genieten van het gebouw en het aan ons terras grenzende Rosarium.

Dit Rijksmonument is tevens de perfecte locatie voor jullie trouwdag. In Flora Boskoop beschikken wij over diverse sfeervolle zalen. Dit maakt de locatie geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Nog een voordeel is dat, doordat er gewisseld kan worden van zaal, de verschillende delen van jullie huwelijksdag moeiteloos in elkaar overlopen. Vergeet niet de prachtige rozentuin waar de huwelijksceremonie maar ook jullie fotoreportage gedaan kan worden.
Trouwen in Alphen aan den Rijn
Foto: LV Photography

Huwelijksceremonie

Het belangrijkste moment van jullie huwelijksdag, het ja-woord. Trouwen in Alphen aan den Rijn, dat kan in onze prachtige rozentuin. Mocht het weer niet meewerken, dan bieden onze zalen ook een mooie setting voor dit belangrijke moment.

Diner, Buffet en Proeverij

Een moment om samen met uw daggasten te genieten. Kiezen jullie voor een uitgeserveerd diner of juist voor een uitgebreid buffet? Ook een proeverij, bestaande uit diverse kleine gerechten, is een leuke suggestie. Wij denken graag met jullie mee.

Receptie

De mogelijkheid voor familie, vrienden en collega’s om het kersvers getrouwde stel te feliciteren met hun huwelijk. Koffie/thee met gebak, Prosecco, heerlijke hapjes, alles is mogelijk. Over de precieze invulling denken wij graag met u mee.
Trouwen in Alphen aan den Rijn
Foto: You Photo

Feestavond

De afsluiting van jullie huwelijksdag. Een gezellige borrel met een hapje en een drankje of juist een knalfeest met veel muziek. Voor beiden bieden wij vele opties. Door de verschillende zalen kunnen jullie kiezen voor de sfeer, die bij jullie feestavond past.

Tot snel in Flora Boskoop! Wij ontvangen jullie graag voor een rondleiding en het bespreken van jullie wensen. Wij denken graag met jullie mee.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven