Trouwen bij Beachclub Lemmer « Huwelijk

Beachclub Lemmer

Industrieweg 2
8531 PA Lemmer

0514 593 590
info@beachclublemmer.nl
www.beachclublemmer.nl

Wie wil er nu niet trouwen op het strand...

I do @ the beach

LEMMER - Beachclub Lemmer is een officiële trouwlocatie met alle mogelijkheden in een natuurlijke omgeving die haar weerga niet kent. Wie wil er nu niet trouwen op het strand met de voetjes in het zand?

Beachclub Lemmer staat op het strand van Lemmer, gelegen aan het IJsselmeer. Met 3 verschillende zalen, het terras, de inrichting en sfeer is eigenlijk alles mogelijk om aan de wensen van elk bruidspaar te voldoen.Trouwlocatie Beachclub Lemmer

“Ik ben altijd erg benieuwd naar de wensen van een toekomstig bruidspaar. Door hier samen over te praten voel ik al snel aan hoe wij met onze toewijding en ervaring, deze wensen kunnen vertalen naar één van de mooiste dagen van hun leven.” Aan het woord is Alexandra Engwerda, als eigenaresse verantwoordelijk voor alle feesten en partijen bij Beachclub Lemmer. Met haar enthousiasme en toewijding is zij een ware bron van inspiratie voor iedereen die van een gelegenheid om te vieren een onvergetelijke herinnering wil maken.

“Afsluitend wil ik graag benadrukken dat ik het belangrijk vind om in een vrijblijvend gesprek ideeën te koppelen aan onze ervaringen en mogelijkheden. Iedereen blijft natuurlijk vrij om te kiezen voor Beachclub Lemmer. Het gesprek zal in ieder geval persoonlijk en inspirerend zijn. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek via 0514 - 593 590.”

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven