Trouwen bij Restaurant Bij de Molen « Huwelijk

Restaurant Bij de Molen

Eestumerweg 39
9792 RB Ten Post

050 3022758
info@restaurantbijdemolen.nl
www.restaurantbijdemolen.nl

Het complete plaatje voor uw GROTE dag

Restaurant ‘Bij de Molen’ is gelegen pal naast de prachtig gerestaureerde molen de ‘Olle Widde’ aan de Eestumerweg in Ten Post. Op nog geen kwartier rijden van de stad ontdekt u de rust van het Groningse platteland.

De sfeervol aangeklede zaal is zeergeschikt voor grotere groepen, waarbij gedacht kan worden aan recepties, bruiloften, vergaderingen e.d. De zaal beschikt over een eigen bar en toiletgroepen. Restaurant Bij de Molen beschikt verder over ruime parkeermogelijkheden.
Trouwen bij Resttaurant Bij de Molen in Ten Post

Fotogenieke locatie

Bij feestelijkheden rond huwelijken kan eveneens de molen worden betrokken. Het spreekt vanzelf dat deze locatie prachtige foto’s oplevert. Een perfecte ambiance met een breed scala aan mogelijkheden, waarbij u kunt denken aan een diner, een receptie en een feest. Indien gewenst met entertainers, zoals een deejay of livemuziek.

Mocht u meer willen weten over trouwen bij Bij de Molen, dan bent u altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek om op deze manier een nog betere indruk van de mogelijkheden binnen ons bedrijf te krijgen.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Bruids- en feestkleding voor kinderen

Gerelateerde bedrijven