Trouwen bij Herberg De Lingehoeve « Huwelijk

Herberg De Lingehoeve

Lingedijk 199
4163 LK Oosterwijk

0345 612129
info@herbergdelingehoeve.nl
www.herbergdelingehoeve.nl

Trouwen bij Herberg De Lingehoeve

Trouwen met uitzicht over de boomgaard, borrelen op het terras en feesten tot diep in de nacht. Voel de nostalgie en geniet deze unieke plek aan de Linge. Wij vertellen jullie graag meer over onze trouwlocatie!

Tussen de Betuwe en het Groene Hart, aan de rivier de Linge, ligt Herberg de Lingehoeve. Midden in de natuur vind je onze historische locatie die alles herbergt voor de mooiste dag van jullie leven. Wij zijn een landelijke locatie die jullie geheel kan ontzorgen, maar die jullie ook de vrijheid geeft om de dag persoonlijke invulling te geven.
Trouwen bij Herberg de Lingehoeve

Unieke trouwlocatie om (van) te dromen

Herberg de Lingehoeve bestaat uit een grote feestzaal, sfeervolle vide, terras en een Hooiberg. Jullie kunnen de gehele dag op één locatie vieren, zowel binnen als buiten, wat niet alleen de reistijd voor jullie gasten vermindert, maar tevens jullie meer rust op de dag zelf geeft. Het is ook mogelijk om alleen een receptie, diner en/of feestavond bij ons te vieren.

Onze locatie is geschikt voor bruiloften tot 200 gasten en overnachten is tot 20 personen mogelijk. Geniet van de luxe om na jullie bruiloft naar de bruidssuite te lopen en ontbijt de volgende ochtend met jullie naaste familie en vrienden. Wil je nóg meer relaxen? Boek dan ook de nacht voor de bruiloft alvast een kamer en begin de dag ontspannen op locatie.
Trouwen bij Herberg De Lingehoeve

Meer informatie

Herberg de Lingehoeve is onderdeel van Sfeervollefeestlocaties. In onze historische herberg verzorgen wij al decennia lang bruiloften. Op onze website vinden jullie meer informatie, foto’s en prijzen. Het is zelfs mogelijk om zelf alvast een online offerte te maken!

"We waren dan ook al snel overtuigd dat het deze locatie ging worden. Vanaf het eerste moment goed contact gehad om het een fantastische dag te laten worden. Denken mee waar nodig en nemen je zorgen zoveel mogelijk uit handen."

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen in Utrecht

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven