Trouwen bij Beachclub Sunrise « Huwelijk

Beachclub Sunrise

Ekkersweijer 3
5681 RZ Best

0499 370349
info@beachclubsunrise.nl
www.beachclubsunrise.nl

Unieke trouwlocatie aan het water van Aquabest

De zee zal je in Eindhoven niet kunnen vinden, maar wel een mooi strand aan een meer. Als dat voor jullie een droomlocatie is, dan zit je goed bij Beachclub Sunrise. Met sfeervolle binnen- en buitenlocaties en de unieke ligging aan het water is dit een perfect decor voor jullie trouwdag.
Trouwen bij Beachclub Sunrise bij Eindhoven

Elkaar het ja-woord geven terwijl jullie uitkijken op het prachtige strand en water van Aquabest? Beachclub Sunrise biedt de mogelijkheid om officieel te trouwen op locatie: niets is teveel gevraagd om jullie bruiloft tot een succes te maken!

Weddingvibe

Beachclub Sunrise heeft alles in zich om jullie bruiloft tot een waar sprookje te maken. Of jullie nu een intieme trouwceremonie houden of flink willen uitpakken; Beachclub Sunrise maakt er een ervaring van die jullie en jullie gasten nooit vergeten. Hier wordt een ontspannen gevoel en sfeer, een vibe gecreëerd.
Trouwen bij Beachclub Sunrise bij Eindhoven

Indien het weer het toelaat kunnen jullie zelfs trouwen op een drijvend ponton aan het strand van Aquabest. Valt het weer op de dag zelf tegen? Dat is geen probleem. Wij zorgen altijd voor een slecht weer-scenario. In overleg met de ceremoniemeester kan zelfs tot op de ochtend van de bruiloft besloten worden om uit te wijken naar een van onze zalen. Ook de culinaire invulling is bij Beachclub Sunrise in goede handen. 

Jullie kunnen vertrouwen op onze expertise, wij staan met veel genoegen tot jullie dienst!

Gerelateerde artikelen

Trouwen en een (pre) huwelijksreis aan de Nederlandse kust?

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Trouwen op Ameland

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Gerelateerde bedrijven