Trouwen bij Beachclub Sunrise « Huwelijk

Beachclub Sunrise

Ekkersweijer 3
5681 RZ Best

0499 370349
info@beachclubsunrise.nl
www.beachclubsunrise.nl

Unieke trouwlocatie op en aan het water van Aquabest

De perfecte trouwlocatie in de regio Eindhoven om jullie bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken is Beachclub Sunrise. De stijlvolle binnen- en buitenlocaties op het strand brengen een unieke sfeer. Jullie kunnen eventueel zelfs óp het water trouwen op het drijvende Ponton. De dag wordt volledig tot in de puntjes verzorgd.
Trouwen bij Beachclub Sunrise bij Eindhoven

De dag van jullie leven

Jullie bruiloft verdient wat Sunrise betreft het beste. De weddingplanners Nadieh & Rilaina staan het hele jaar klaar om jullie perfecte bruiloft te organiseren. Zij nemen alles uit handen, zodat jullie en jullie gasten alleen maar hoeven te genieten van de perfecte dag op de prachtige locatie. Een intieme trouwceremonie of flink uitpakken; Beachclub Sunrise maakt van jullie bruiloft een ervaring die niemand vergeet. 
Trouwen bij Beachclub Sunrise bij Eindhoven

Een locatie die bij jullie past

Met zaal Sunrise, Sunset, Bruisend, het Ponton en de Buddha Lounge als keuzes, is er altijd een locatie die bij jullie past! Er zijn verschillende combinaties mogelijk. Ook in de winter is Beachclub Sunrise geopend voor jullie perfecte dag.

Jullie kunnen vertrouwen op de expertise, zij staan met veel genoegen tot jullie dienst!

Zondag 29 september 2024 van 14.00 tot 16.30 uur is de hele locatie geopend op Trouwspiratie. Meld je gratis aan via de website!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Gerelateerde bedrijven