Trouwen bij Restaurant De Knip « Huwelijk

Restaurant De Knip

Kniplaan 22
2251 AK Voorschoten

071 5612573
info@restaurantdeknip.nl
www.restaurantdeknip.nl

Unieke trouwlocatie aan het water

Restaurant De Knip is dé locatie voor een stijlvolle huwelijksdag of feest. De Knip is rustig gelegen langs het water van de Vliet in Voorschoten en is officieel benoemd tot ‘Huis der Gemeente’.

In de zomer kunt u buiten op het terras trouwen met uitzicht op het water en de Knipmolen, maar ook voor een winterwedding is het een toplocatie. De persoonlijke benadering, aankleding en ‘personal touch’ geven u dat onvergetelijke gevoel.
Trouwlocatie aan het water

Alles op één locatie

De ceremonie uitbreiden met een receptie, diner of feest ligt allemaal binnen de mogelijkheden. Bij Restaurant De Knip hebben we volop ideeën en geven u graag vrijblijvend advies voor zowel intieme bruiloften als voor grotere feesten. De aanwezigheid van een band of dj maakt het verschil op een bruiloft of huwelijksfeest.

Omdat wij weten hoe belangrijk de muzikale omlijsting is, begeleiden wij u graag met uw keuze uit kwalitatieve muziekbands of dj’s, die vertrouwd zijn met Restaurant De Knip, voor sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw huwelijksreceptie, óf voor uw uitbundige huwelijksfeest.

Uiteraard vraagt ieder type gelegenheid maatwerk. Maakt u gerust vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding en om de diverse mogelijkheden te bespreken!

Gerelateerde artikelen

Large_weddingfair_nederland_trouwbeurs

13 september: WeddingFair Rotterdam

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2020

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven