Trouwen bij Tsjerke « Huwelijk

Tsjerke

Buorren 46
8493 LG Terherne

0566 700214
info@tsjerke.nl
www.tsjerke.nl

Tsjerke is een uniek, romantisch, landelijk gelegen trouwlocatie, gelegen in het idyllische dorpje Terherne.

Alles inclusief trouwen, tuinreceptie, varen, dineren aan de steiger, overdekt diner terras of serre en een lounge- of spetterfeest, met mogelijkheid tot overnachten, in ons hotel 't Schippershuis: "het gehele dorp is jullie trouwlocatie!"

In tegenstelling tot de meeste trouwlocaties, zijn onze prijzen ‘alles inclusief’. Dit betekent dat wij jullie ‘ontzorgen’ bij het organiseren van jullie bruiloft en jullie alleen nog kleding, ringen en drukwerk hoeven te kopen en de kapster/visagie en gemeente leges hoeven te betalen. De leveranciers voor catering, taart, bloemen, fotografie en muziek & licht zijn dus al inbegrepen. 

Trouwen bij Tsjerke in Terherne

Door deze, in Nederland, unieke formule zijn jullie uiteindelijk veel voordeliger uit. Het scheelt veel tijd omdat jullie zelf niet op onderzoek uit hoeven en geen verschillende offertes hoeven op te vragen, maar ook kunnen wij onze leveranciers veel scherper inkopen omdat wij veel met hen samenwerken.

Mochten jullie zelf leveranciers willen meenemen of andere dingen willen aanpassen, is dit natuurlijk ook gewoon mogelijk en denken wij graag met jullie mee.

Het arrangement bevat een spetterende aankomst met een teakhouten bruidsbootje, waarna de ceremonie in het romantische kerkje aan het water plaatsvindt. Na de huwelijksceremonie worden de kerkklokken geluid en lopen jullie door een bellenblaashaag naar buiten waarna er getoast wordt en de taart wordt aangesneden.

Tsjerke trouwlocatie Fryslan

De felicitaties en de high wine vinden plaats in de wit bloeiende tuin. Vervolgens stappen jullie samen met de gasten aan boord van onze “watertaxi” en varen richting de diner- en feestlocatie.

Als afsluiting is er de mogelijkheid om samen met jullie gasten te overnachten, om jullie huwelijksdag te verlengen tot de volgende ochtend en er een onvergetelijk trouwweekend van te maken.

Hebben jullie interesse in een winterwedding? Ook hiervoor bieden wij een geheel verzorgd arrangement aan, passend bij de prachtige sferen die de winter biedt. Vraag gerust naar de mogelijkheden en wij maken samen van jullie huwelijk een onvergetelijke dag.

www.instagram/tsjerke_trouwlocatie.

“Wauw onze trouwdag, wat een fantastische dag. Tsjerke is een prachtige, tot in de puntjes verzorgde trouwlocatie. Alles klopte, onze dag was perfect!”

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen in Friesland

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven