Trouwen bij Tsjerke « Huwelijk

Tsjerke

Buorren 46
8493 LG Terherne

0566 700214
info@tsjerke.nl
www.tsjerke.nl

Unieke trouwlocatie aan het water in Friesland

Slechts een uur rijden vanaf de Randstad ligt ons intieme kerkje met bijbehorend trouwhotel. Geschikt voor zowel kleine intieme huwelijken als grote bruiloften met een spetterend eindfeest. Met of zonder overnachting.

Bij Tsjerke (kerk in het Fries) trouwen jullie in een kerkje aan het water, in het idylische dorpje Terherne. Met genoeg overnachtingsmogelijkheden maken jullie er zelfs een heerlijk trouwweekend van waar iedereen nog maanden over na zal praten. Onze kracht is dat we met veel passie en liefde de grote dag van onze bruidsparen verzorgen.
Trouwen bij Tsjerke in Terherne

Ontzorgen

Onze persoonlijke aanpak en het enthousiasme van de leveranciers, maken dat jullie grote dag en de weg er naar toe een feestje is. De dankbaarheid en de voorpret van de bruidsparen maakt ons werk fantastisch en zorgt ervoor dat we elke bruiloft tot een groot succes willen maken. Wij ontzorgen jullie bij het realiseren van de mooiste dag in jullie leven.

Tsjerke trouwlocatie Fryslan

Compleet en uniek

Door ons alles-inclusief concept kunnen wij de beste leveranciers in Friesland aanbieden voor een scherpe prijs. Ook het meebrengen van eigen leveranciers behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Jullie staan voor ons centraal en we zorgen er met alle liefde voor dat jullie dag helemaal voeldoet aan jullie persoonlijke wensen zodat jullie bruiloft ook echt uniek en compleet is

Meer weten? Kom vrijblijvend langs tijdens open dagen of maak een afspraak.

www.instagram/tsjerke_trouwlocatie.

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Voordelen van een intieme bruiloft

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven