Trouwen bij Badhotel Rockanje « Huwelijk

Badhotel Rockanje

Tweede Slag 1
3235 CR Rockanje

0181 401755
info@badhotel.nl
www.badhotel.nl

Trouwen aan zee

De eerste stap is al gezet nu breken er spannende tijden voor jullie aan! Laat ons jullie tweede stap zijn! Er is voldoende te organiseren voordat jullie officieel getrouwd zijn.

De voorbereidingen en alles wat erbij komt kijken, maakt immers dat het jullie op de dag zelf aan niks ontbreekt. Het doet ons een plezier om deze zorgen en organisatie voor jullie uit handen te nemen!
Trouwlocatie aan zee

Trouwlocatie

Zien jullie het al voor je? Trouwen aan zee. Omdat ons Badhotel een officiële trouwlocatie is, is het mogelijk hier jullie plechtigheid te houden. Zeg "JA" op ons zonnig terras of bij het knapperende haardvuur, in het bijzijn van al jullie vrienden en familie. Daarna toosten met bubbels en samen genieten van de heerlijke bruidstaart. Even samen weg om foto's maken op het strand en in de duinen...

Huwelijksfeest

Als jullie terug zijn genieten van een intiem diner met jullie "daggasten" waarna een onvergetelijk feest na jullie openingsdans kan beginnen. Bovendien beschikken wij over een luxe Duinsuite met privé sauna, om na jullie spetterende huwelijksfeest even helemaal bij te komen! De mogelijkheden zijn eindeloos...

Onze bruiloftplanner Mandy helpt jullie graag de meest fantastische trouwdag te organiseren. Iedere ceremonie, receptie of huwelijksdiner is uniek en dat snappen wij maar al te goed. Daarom bieden we geen standaard arrangementen, maar nodig we julile graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Aan de hand van jullie wensen maken wij een voorstel op maat.

Gerelateerde artikelen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Gerelateerde bedrijven