Trouwen bij Restaurant Acquavite « Huwelijk

Restaurant Acquavite

Adriaan Dortsmanplein 3
1411 RC Naarden Vesting

035 6942587
info@restaurantacquavite.nl
www.restaurantacquavite.nl

Trouwen bij Fort Acquavite in Naarden-Vesting

Restaurant Acquavite is een karaktervolle, romantische locatie omringd door een prachtige tuin maakt uw bruiloft uniek. Een uitstekende trouwlocatie voor zowel zomers als ’s winters. Door de veelzijdigheid van onze locatie zijn de mogelijkheden talrijk.

Restaurant Acquavite bevindt zich in Naarden-Vesting, een van de meest pittoreske vestingstadjes van Nederland. Restaurant Acquavite is gevestigd in de unieke oude Promers kazerne, het interieur is warm, modern en samen met de karakteristieke eigenschappen van het pand zorgt dit voor een verrassend effect.
Trouwen in Naarden-Vesting bij Acquavite

Iedere bruiloft is uniek!

Door de mooie ligging en vele mogelijkheden die Acquavite te bieden heeft, leent deze locatie zich uitstekend voor bruiloften en partijen. We verzorgen graag uw bruiloft van receptie tot en met de feestavond naar uw wens. Ook is het mogelijk om alleen uw receptie, diner of feestavond bij ons te vieren. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om u te informeren over de mogelijkheden en uiteraard om al uw wensen te bespreken.

Zomers beschikt Restaurant Acquavite over een eveneens uniek terras dat ligt in de binnentuin van de Promers kazerne waar u in alle rust kunt genieten van uw lunch of diner.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2023 / 2024

Trouwen in Noord-Holland

Gerelateerde bedrijven