Trouwen bij De Paalkoepel « Huwelijk

De Paalkoepel

Meerweg 225
9752 XD Haren

050 3095252
info@depaalkoepel.nl
www.depaalkoepel.nl

Trouwen op of aan het Paterswoldsemeer

Is de vraag al gesteld? Dan kan het plannen eindelijk gaan beginnen van jullie grote dag. De meest belangrijke stap hierin is de locatie. Opzoek naar een trouwlocatie in Groningen? Lees dan verder!

De Paalkoepel is uniek! Zowel het trouwen, het diner als de feestavond kunnen allemaal op één locatie plaatsvinden. Wij zijn een officiële trouwlocatie, waarin De Paalkoepel voor één dag helemaal van jullie kan zijn. De ondergaande zon, het panoramische uitzicht over het Paterswoldsemeer, het authentieke gebouw maar ook de prachtige tuin.
Trouwen in Groningen bij De Paalkoepel

Trouwdag naar jullie wensen

Wilt u ook trouwen aan of op het water in Groningen? De Paalkoepel is hiervoor dé plek. Wij luisteren graag naar wat jullie wensen zijn om jullie dag perfect te maken. Wordt het een grand entree met die ene mooie droomauto? Of wordt het toch aanmeren met een sloep? Vindt de ceremonie plaats in de tuin of juist liever op het water met het prachtige uitzicht over het Paterswoldsemeer. Een ding is zeker de locatie De Paalkoepel is bijzonder en volledig naar jullie wens in te richten!
Trouwen aan het Paterswoldsemeer bij De Paalkoepel

Breng bijvoorbeeld een toost uit in de tuin, vier de receptie op het terras, een uitgeserveerd diner met een geweldig panoramisch uitzicht over het Paterswoldsemeer, een groot dansfeest met DJ en om de dag af te sluiten vaart u weg met onze luxe sloep. De locatie is gemakkelijk te bereiken en beschikt over een ruime parkeergelegenheid.

Romantisch en intiem trouwen aan het water, wie wil dat nu niet?!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Bruids- en feestkleding voor kinderen

Trouwen in Groningen

Gerelateerde bedrijven