Trouwen bij Korenmolen Princenhage « Huwelijk

Korenmolen Princenhage

Liesboslaan 35,
4813 EA Breda

076 7856161
info@wizardevents.nl
www.wizardevents.nl

Magische trouwlocatie in Breda

Van ver zie je hem al staan: Korenmolen Princenhage. Een unieke historische trouwlocatie die je helemaal naar jullie smaak in kunnen richten. Ook het buitenterrein biedt volop mogelijkheden.

De eeuwenoude muren van Korenmolen Princenhage zijn smaakvol gecombineerd met moderne elementen. Ook het bijgebouw is helemaal van deze tijd. Hier staan twee trouwzalen tot jullie beschikking om eerst stijlvol te dineren en daarna helemaal los te gaan tijdens een weergaloos bruiloftsfeest. Of dineer en feest lekker in festivalsfeer met de prachtig verlichte molen als decor.
Trouwen in Breda bij Korenmolen Princenhage

Alles op één locatie

Elk gedeelte van jullie trouwdag kunnen jullie doorbrengen in een andere ruimte. In het sfeervolle oude pakhuis van de molen kunnen jullie elkaar het ja-woord geven. In de zomer bouwen wij vaak een heus festivalterras waar de ceremonie, borrel & diner, zoals een (luxe) BBQ of shared dining, plaats kan vinden. Buiten de zomermaanden kunnen de ceremonie en het diner plaatsvinden op de sfeervolle eerste verdieping. En vervolgens gaan jullie naar een schitterende ruimte op de begane grond voor jullie feestavond.
Trouwen in Breda bij Korenmolen Princenhage

Bij Korenmolen Princenhage is alles mogelijk wat decoratie en inrichting betreft zodat het van begin tot einde jullie dag wordt. Jullie bepalen zelf mee welke sfeer en uitstraling de molen krijgt, bijvoorbeeld een festivalbruiloft of een winterwedding.

Op deze unieke trouwlocatie in Breda zorgen wij er met plezier voor dat alles achter de schermen perfect geregeld is zodat jullie voor de schermen met volle teugen van een topdag kunnen genieten.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven