Trouwen bij Hotel Schimmelpenninck Huys « Huwelijk

Hotel Schimmelpenninck Huys

Oosterstraat 53
9711 NR Groningen

050 3189502
sales@schimmelpenninckhuys.nl
www.schimmelpenninckhuys.nl

Trouwen in het Schimmelpenninck Huys? Dat is nou écht iets unieks!

Wij weten dat uw trouwdag misschien wel de meest speciale dag van uw leven zal zijn. Daar willen wij heel graag ons steentje aan bijdragen. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij bieden kwaliteit en persoonlijke service van begin tot eind.

Bij het Schimmelpenninck Huys hebben wij alle faciliteiten om uw bruiloft op en top te verzorgen. Wist u dat wij een officiële trouwlocatie zijn? Dit houdt in dat u zowel de huwelijksvoltrekking, receptie, diner, feestavond én huwelijksnacht op één locatie kan organiseren.
Trouwen in Groningen bij Het Schimmelpenninck Huys

Van jawoord tot huwelijksnacht

Met een sfeervolle Jugendstil zaal, een prachtige intact gebleven Barok kamer, de klassieke Empire zaal met haar hoge plafond en een intieme binnentuin in hartje centrum van Groningen is het Schimmelpenninck Huys dan ook dé uitgelezen plek voor uw bruiloft.

De mooiste dag van uw leven sluit u gracieus af in de prachtige bruidssuite. Deze is voorzien van alle luxe en comfort met een grote badkamer met 2 persoons bubbelbad, douche, zachte badjassen, slippers en diverse luxe verzorgingsproducten. De volgende ochtend wordt u verwend met een ontbijt geserveerd op de kamer. Met 60 hotelkamers kunnen zelfs uw gasten blijven logeren!
Bruidssuite in Groningen bij Het Schimmelpenninck Huys

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over een bruiloft in ons Huys? Onze enthousiaste sales medewerkers staan voor u klaar om een persoonlijk voorstel te maken. Zij nodigen u graag uit om onder het genot van een drankje de mogelijkheden op locatie te bespreken. Neem contact op per e-mail sales@schimmelpenninckhuys.nl of telefonisch via 050-3189502.

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijksnacht_bruidssuite

De huwelijksnacht: zo maak je het bijzonder

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Gerelateerde bedrijven