Trouwen bij In De Kas « Huwelijk

In De Kas

Plakstraat 8A
6645 KL Winssen

06 43748385
info@indekas.nl
www.indekas.nl

In de Kas voor een fantastische buitenbruiloft

Zijn jullie op zoek naar een unieke locatie voor jullie bruilof? In de Kas, nabij Nijmegen, is gelegen te midden van de historische boomgaard en is de perfecte locatie voor jullie trouwdag. 

Onze industriële Kas heeft een luxe en vrolijke uitstraling en heeft alle faciliteiten die er voor jullie huwelijk nodig zijn. De gast bepaalt en vrijwel alles is mogelijk.
Trouwen bij In de Kas in Winssen

Buiten trouwen (ook in de winter)

Wil jij buiten trouwen midden in een prachtige oude boomgaard? Lekker lang tafelen met de voetjes in het gras? Dansen onder de druiven in onze prachtige kas? De licht overgoten Kas zorgt ervoor dat je bij ons Hollandse klimaat gegarandeerd bent van de beleving van een buitenfeest, maar dan warm en droog! In De Kas biedt voor jullie in alle jaargetijden gegarandeerd een fantastische buitenbruiloft, zelfs als het regent of sneeuwt!
Trouwen bij In de Kas in Winssen

Liefde voor de natuur

Wij bieden onze gasten een exclusieve en duurzame locatie waar het verbinden van mensen en ideeën centraal staat in een omgeving waar de natuur de basis is. De hergebruikte materialen en de biologische producten dragen bij aan een betere wereld, met liefde voor de natuur en oog voor styling en lekker eten, puur van het land. 

We denken graag mee om deze dag op maat in te vullen en hebben veel contacten met allerhande leveranciers. Ook op culinair gebied heeft In de Kas van alles te bieden. Wij zorgen ervoor dat het jullie en juulie gasten aan niets zal ontbreken.

"Onze bruiloft was tot in de puntjes verzorgd. De attente en vrolijke bediening maakte het helemaal af. We kunnen iedereen een feest bij “in de kas” van harte aanbevelen."

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Bloemen op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven