Trouwen bij Restaurant & Hotel Hoog Holten « Huwelijk

Restaurant & Hotel Hoog Holten

Forthaarsweg 7
7451 JS Holten

0548 361306
info@hoogholten.nl
www.hoogholten.nl

Ja ik wil!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en willen de mooiste dag beleven op een geweldige plek, lekker eten en samen feesten. Bij Restaurant & Hotel Hoog Holten gaan wij er samen met jullie een bijzondere dag van maken.

Geen standaard invulling maar alles op maat omdat elk bruidspaar anders is. Alles onder één dak: te beginnen met het officiële jawoord bij ons idyllische trouwprieel in de bostuin. Daarna wordt de bruidstaart aangesneden en de Champagne ontkurkt.
Trouwen bij Restaurant Hotel Hoog Holten

Alles is mogelijk bij Hoog Holten

Samen eten en lachen tijdens een chique diner. De prachtige feestzaal heeft een privé-terras en tuin, de perfecte plek voor jullie receptie en daarna, als jullie willen, sluit je af met een spetterend feest om de liefde te vieren. Misschien wil je wel blijven slapen samen met familie en getuigen en de volgende ochtend nagenieten bij het ontbijt?
 
Weddingplanners Hanneke en Bianca luisteren goed naar jullie wensen en (bijna) alles is mogelijk bij Hoog Holten. Jullie zijn van harte welkom voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek zodat we, geheel vrijblijvend, een offerte op maat kunnen maken.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven