Trouwen bij Stadscafé Blij « Huwelijk

Stadscafé Blij

Grote Markt 13a
8011 LW Zwolle

038 4216318
contact@blijzwolle.nl
www.blijzwolle.nl

Trouwen in hartje Zwolle

Op de mooiste dag van jullie leven moet alles kloppen. Wij begrijpen dat als geen ander. Maak kennis met de warme sfeer bij Blij in hartje Zwolle.

Jullie trouwdag bij Stadscafé Blij wordt een belevenis om nooit te vergeten. Stadscafe Blij is een toplocatie in het meest prominente pand van de Zwolse binnenstad, aan de Grote Markt. Door de verschillende ruimtes in het gigantische pand is Stadscafé Blij het perfecte decor voor zowel een intieme setting als een spetterend trouwfeest. 
Trouwen in Zwolle bij Stadscafé Blij

Alles kan bij Blij

In de serre heb je een prachtig uitzicht op het historische hart van Zwolle. Een uitstekend decor voor een champagnetoost en het aansnijden van de bruidstaart. Het huwelijksdiner kan worden opgediend in het Stadscafé of in de karakteristieke Kornuitkamer. De majestueuze Blije Bovenzaal (met kroonluchter) is een prachtige ruimte met een adembenemende sfeer en is geschikt voor een trouwfeest tot wel 200 personen. Deze ruimte is voorzien van licht en geluid,microfoon,airco en een DJ Booth.

Wij verzorgen met passie, plezier en op professionele wijze jullie bruiloft. Hiervoor nodigen wij jullie van harte uit voor een oriënterend gesprek waarin wij onze mogelijkheden en jullie jullie wensen kunnen toelichten. Decoratie, diner, dranken, niets blijft onbesproken. Alles kan,want wij zijn Blij met jullie komst. 

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Gerelateerde bedrijven