Trouwen bij De Stadbroekermolen « Huwelijk

De Stadbroekermolen

Jacqueline Roufsweg 1
6136 VG Sittard

046 4200881
info@stadbroekermolen.nl
www.stadbroekermolen.nl

Trouwen bij De Stadbroekermolen

Gelegen aan de stadsrand van Sittard in Limburg, bij natuurgebied Swienswei, ligt het monumentale complex de Stadbroekermolen. Bereikbaar op 5 minuten afstand van het centrum van Sittard, 10 minuten vanaf de A2. De Stadbroekermolen in Sittard is een ideaal gelegen, exclusieve locatie met een eeuwenoude geschiedenis in een prachtige omgeving in het hart van Limburg.

De mooiste dag van uw leven wilt u vieren op de mooiste locatie. De Stadbroekermolen geeft u net dat extra romantische tintje aan uw wensen. De huwelijksplechtigheid, de bruidstaart met champagne, de receptie, het diner en/of het spetterende feest, wij verzorgen het graag voor u in onze sfeervolle zalen!

Trouwlocatie

De Stadbroekermolen heeft een eigen trouwzaal met intieme ambiance en is daarmee een officiële trouwlocatie van de gemeente Sittard-Geleen. Het omringende landgoed met zijn prachtige Franse tuin is bij uitstek geschikt voor het maken van een persoonlijke fotoreportage. Wij helpen u ook graag met uw culinaire wensen en adviezen op het gebied van bijvoorbeeld entertainment, fotograaf en decoratie.
Trouwlocatie Sittard Stadbroekermolen

Feestlocatie

Wij verzorgen uw feest met aandacht voor het kleinste detail. Onze buffetten uit eigen keuken worden met de grootste zorg bereid. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over veel ervaring. De zaal wordt ingericht volgens uw wensen en wij kunnen  u helpen met het adviseren en uitzoeken van passend entertainment en muziek.

Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij ontvangen u graag voor een rondleiding om u kennis te laten maken met onze gastvrijheid en ons vakmanschap.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Large_trouwen_amsterdam_grachten_rederij-de-nederlanden

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Gerelateerde bedrijven