Trouwen bij Lommerrijk « Huwelijk

Lommerrijk

Straatweg 99
3054 AB Rotterdam

010 4220011
info@lommerrijk.nl
www.lommerrijk.nl

Mooiste trouwlocatie van Rotterdam

Het is een droom voor veel bruidsparen: trouwen aan het water. Bij Lommerrijk komt deze droom uit dankzij de schitterende ligging aan de Bergse Plas in Rotterdam-Hillegersberg. Bij mooi weer raden we absoluut onze landtong aan. Jullie trouwen dan direct aan water. 

Stap letterlijk in het huwelijksbootje terwijl jullie bruiloftsgasten wachten op jullie entree. Geef het jawoord met de kabbelende plas en de groene omgeving als schitterende backdrop. Mocht het weer het helaas niet toelaten dan geven jullie elkaar het ja woord in de Terraszaal.Lommerrijk huwelijk

Uitzicht over de Bergse Plas

Lommerrijk heeft zes verschillende zalen met zicht over de Bergse Plas voor aansluitend een toostmoment, (walking)dinner en een knalfeest als afsluiter! De zalen bieden plek voor een bruiloft voor 10 personen tot 300 personen. Elke zaal heeft een andere uitstraling en het interieur wordt bovendien regelmatig gerestyled, zodat ze voldoen aan de laatste trends! Zo is de gehele bovenetage afgelopen maand februari geheel vernieuwd! Trouwen in Rotterdam bij Lommerrijk

Ongestoord genieten

In combinatie met de goede keuken, eigen ruime parkeergelegenheid en een enthousiaste en professionele brigade, beloofd het een dag te worden om nooit meer te vergeten! Je hebt vooraf veel te regelen en te beslissen. De locatie is daar een belangrijk onderdeel van. Bij Lommerrijk wordt er alles aan gedaan om al jullie huwelijksdromen waar te maken. Zo kunnen jullie ongestoord genieten vooraf, tijdens en ook na je huwelijksfeest.

Kom kijken! Maak snel een afspraak voor een rondleiding en een inspirerend gesprek over onze vele mogelijkheden.

"Geweldige locatie met hele leuke en behulpzame mensen. Een aanrader voor een zomerse bruiloft met mogelijkheid om je ceremonie buiten te doen. Wij hebben een geweldige dag gehad!"

Gerelateerde artikelen

Van dromen naar werkelijkheid: een gids voor het plannen van je droomhuwelijk in Den Haag

2 april: WeddingFair Nijmegen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2023

Gerelateerde bedrijven