Trouwen bij Lommerrijk « Huwelijk

Lommerrijk

Straatweg 99
3054 AB Rotterdam

010 4220011
info@lommerrijk.nl
www.lommerrijk.nl

Mooiste trouwlocatie van Rotterdam

Het is een droom voor veel bruidsparen: trouwen aan het water. Bij Lommerrijk komt deze droom uit dankzij de schitterende ligging aan de Bergse Plas in Rotterdam-Hillegersberg. Bij mooi weer raden we absoluut onze landtong aan. Jullie trouwen dan direct aan water. 

Stap letterlijk in het huwelijksbootje terwijl jullie bruiloftsgasten wachten op jullie entree. Geef het jawoord met de kabbelende plas en de groene omgeving als schitterende backdrop. Mocht het weer het helaas niet toelaten dan geven jullie elkaar het ja woord in de Terraszaal.

Lommerrijk

Uitzicht over de Bergse Plas

Lommerrijk heeft zes verschillende zalen met zicht over de Bergse Plas voor aansluitend een toostmoment, (walking)dinner en een knalfeest als afsluiter! De zalen bieden plek voor een bruiloft voor 10 personen tot 300 personen.

Elke zaal heeft een andere uitstraling en het interieur wordt bovendien regelmatig gerestyled, zodat ze voldoen aan de laatste trends! Zo is de gehele bovenetage afgelopen maand februari geheel vernieuwd! Kom kijken!Lommerrijk trouwlocatie Rotterdam

Maak snel een afspraak voor een rondleiding en een inspirerend gesprek over onze vele mogelijkheden.

"Geweldige locatie met hele leuke en behulpzame mensen. Een aanrader voor een zomerse bruiloft met mogelijkheid om je ceremonie buiten te doen. Wij hebben een geweldige dag gehad!"

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven