Trouwen bij Ouwehands Dierenpark Rhenen « Huwelijk

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen

0317 650200
sales@ouwehand.nl
www.ouwehand.nl

Trouwen bij Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark Rhenen, tussen Utrecht en Gelderland, biedt alles om uw huwelijksdag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken! Van taart tot toost, de belangrijkste dag uit uw leven wordt tot in de puntjes verzorgd!

Temidden van familie en vrienden het jawoord geven aan die ene, bijzondere persoon in uw leven. Dat vraagt om een unieke omgeving én een perfect scenario. Van de huwelijksvoltrekking tot en met het feest: wij kunnen het allemaal voor u regelen. Tot het vervoer van bruidspaar en gasten aan toe!
Trouwen bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen

Ja, ik wil …

Waar gaat het jawoord klinken? Worden de mandrils van het Afrikahuis uw ‘getuigen’ of gunt u die eer op vrijdagavond aan de zwemmende ijsberen bij het ijsberenterras? Of bij de unieke reuzenpanda's in Pandasia. De ambtenaar van de Burgerlijke Stand heeft geen voorkeur, maar richt zich naar uw wensen.

Voor de fotoreportage biedt Ouwehands Dierenpark het perfecte decor. Terwijl de fotograaf de prachtigste plekjes met u uitzoekt zorgen wij graag voor uw gasten. Wat dacht u ervan om onze gidsen een rondleiding door het park te laten verzorgen? Het zijn geboren vertellers die de gasten tijdens een rondgang van ongeveer 1,5 uur zullen boeien met leuke weetjes en anekdotes.

Gerelateerde artikelen

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven