Trouwen bij Pier16 « Huwelijk

Pier16

Schokkerhaven 1
8308 PX Nagele

0527 653222
info@pier16.nl
www.pier16.nl

Trouwen op het strand

Stel je eens voor, elkaar het jawoord geven op een romantisch zandstrand. Pier16 is het stoere en moderne restaurant met het allermooiste uitzicht over het Ketelmeer. Wij serveren rustieke gerechten die gemaakt zijn van producten uit onze directe omgeving. Eerlijk en vers.

Door ons gedreven en enthousiaste team kunnen jullie de verzorging van dé dag grotendeels uit handen geven, zodat jullie volop kunnen genieten.
Trouwen in Nagele bij Pier 16

Toosten op een prachtig huwelijk

Pier16 biedt een fantastische en sfeervolle trouwlocatie aan het strand, met attente bediening en heerlijk eten. Wat dacht je van een romantische ceremonie op het strand? Aangekleed met prachtige weddingscheers, een prieeltje en een loper. Na de ceremonie worden de gasten hartelijk ontvangen in het restaurant waar getoost wordt op een prachtig huwelijk.

Het restaurant wordt omgetoverd tot de perfecte trouwlocatie met een intieme tafelsetting, een sfeervolle dansvloer en heerlijk eten. De koks bereiden heerlijke gerechten met verse producten, van een buffet, sharing dinner tot live cooking.

In een oriënterend gesprek bespreken we jullie wensen en ideeën, geven we advies en laten we jullie kennis maken met de mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven