Trouwen bij De Burght « Huwelijk

De Burght

Godfried van Rhenenlaan 2
8325 EX Vollenhove

0527 242151
info@burght.nl
www.burght.nl

Een droomhuwelijk? Dat begint bij de Burght in Vollenhove!

De Burght is het kloppend hart van het sociale- en verenigingsleven in Vollenhove en omgeving. Het pand bestaat uit een diverse vergaderruimtes, feestzalen en een sporthal met foyer. Door ons enthousiaste en ervaren team kunnen jullie volop genieten.

Het zalencentrum is bij uitstek geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, voorstellingen, congressen, sportevenementen, vergaderingen, kinderfeestjes en nog veel meer. In samenwerking met Slump Catering & Events kunnen wij iedere ruimte naar wens omtoveren tot de ultieme feestlocatie.
Trouwen in Vollenhove bij De Burght

Sfeervolle feestlocatie

Jullie kunnen de verzorging van dé dag grotendeels uit handen geven, zodat jullie volop kunnen genieten. De Burght biedt diverse zalen die geschikt zijn voor een onvergetelijke dag. De ruimte kan geheel naar wens worden aangekleed en omgetoverd worden tot een droomlocatie. Wij beschikken over divers steigerhouten meubilair, sfeervolle verlichting, decoratie en nog veel meer. Daarnaast beschikt de Toutenburghzaal over een buitenruimte waar een romantische stretchtent geplaatst kan worden.

Culinaire invulling

Liefde gaat door de maag, ook op jullie bruiloft. Wij zijn trots op ons enthousiaste team, dat onze gasten overal wil laten genieten van onze catering. Het keukenteam bestaat uit ervaren en gedreven koks die passie hebben voor het vak. Van hapjes, een warm en koud buffet, walking dinner tot live cooking, niets is ons te gek.

In een oriënterend gesprek bespreken we jullie wensen en ideeën, geven we advies en laten we jullie kennis maken met de mogelijkheden. Van een thema bruiloft, exclusieve hapjes, een deejay of partyband, decoratie en vermaak, wij helpen graag!

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Overijssel

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Voordelen van een intieme bruiloft

Gerelateerde bedrijven