Trouwen bij Paviljoen de Leine « Huwelijk

Paviljoen de Leine

Meerweg 62
9606 PP Kropswolde

0598 322700
info@paviljoendeleine.nl
www.paviljoendeleine.nl

Romantisch trouwen aan het Zuidlaardermeer

Paviljoen de Leine is niet alleen geschikt om heerlijk te dineren en lekker te loungen, maar ook een sfeervolle locatie om jullie trouwdag te vieren. Hier geniet je van de rust en het panoramisch uitzicht over het Zuidlaardermeer.

Temidden van prachtige natuurgebieden vind je Paviljoen de Leine gelegen aan het Zuidlaardermeer. Het Zuidlaardermeer met al haar wisselende charmes tijdens de vele seizoenen die wij in Nederland kennen. In deze rustgevende omgeving is een een decor voor jullie fotoreportage zo gevonden.
Paviljoen de Leine

Optimaal geniet tijdens jullie trouwdag

Op deze plek komt alles bijeen voor een dag om nooit te vergeten: rust en ruimte, lekker eten, gastvrijheid, avontuur, romantiek en gezelligheid. Daarbij komt dat jullie hier ook officieel het jawoord aan elkaar kunnen geven. Dat betekent dat jullie de gehele trouwdag bij ons kunnen vieren. Zo kunnen jullie optimaal ontspannen en genieten van elkaar. 

Wij nodigen jullie graag uit om de locatie te bekijken. In een vrijblijvend gesprek kun je jullie wensen aangeven en wij regelen het allemaal. Tot ziens bij Paviljoen de Leine.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven