Trouwen bij Paviljoen de Leine « Huwelijk

Paviljoen de Leine

Meerweg 62
9606 PP Kropswolde

0598 322700
info@paviljoendeleine.nl
www.paviljoendeleine.nl

Romantisch trouwen aan het Zuidlaardermeer

Paviljoen de Leine is niet alleen geschikt om heerlijk te dineren en lekker te loungen, maar ook een sfeervolle locatie om jullie trouwdag te vieren. Hier geniet je van de rust en het panoramisch uitzicht over het Zuidlaardermeer.

Temidden van prachtige natuurgebieden vind je Paviljoen de Leine gelegen aan het Zuidlaardermeer. Het Zuidlaardermeer met al haar wisselende charmes tijdens de vele seizoenen die wij in Nederland kennen. In deze rustgevende omgeving is een een decor voor jullie fotoreportage zo gevonden.
Paviljoen de Leine

Optimaal geniet tijdens jullie trouwdag

Op deze plek komt alles bijeen voor een dag om nooit te vergeten: rust en ruimte, lekker eten, gastvrijheid, avontuur, romantiek en gezelligheid. Daarbij komt dat jullie hier ook officieel het jawoord aan elkaar kunnen geven. Dat betekent dat jullie de gehele trouwdag bij ons kunnen vieren. Zo kunnen jullie optimaal ontspannen en genieten van elkaar. 

Wij nodigen jullie graag uit om de locatie te bekijken. In een vrijblijvend gesprek kun je jullie wensen aangeven en wij regelen het allemaal. Tot ziens bij Paviljoen de Leine.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Gerelateerde bedrijven