Trouwen bij VIEW Almere « Huwelijk

VIEW Almere

Bergsmapad 1
1324 ZK Almere

036 5304530
info@viewalmere.nl
www.viewalmere.nl

Trouwen aan het water in Almere

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Nu natuurlijk druk met alle voorbereidingen op de mooiste dag van jullie leven. De zoektocht naar de perfecte trouwlocatie eindigt hier.  VIEW Almere heeft namelijk alles in huis om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

De unieke locatie aan het Weerwater, het fantastische team en de vele mogelijkheden maken VIEW Almere tot een op en top trouwlocatie. Wij verzorgen jullie bruiloft tot in de puntjes, precies zoals jullie dat wensen. Niets is ons te gek.
Trouwen bij VIEW Almere

Uniek uitzicht over de skyline

VIEW Almere beschikt over twee zalen met een eigen sfeer en ambiance. Onze VIEWzaal is gelegen op de eerste verdieping. Wat deze zaal zo uniek maakt is het prachtige uitzicht op het water en de skyline van Almere. De skyline word niet voor niets klein Manhatten genoemd. Deze grote zaal kunnen wij in kleinere ruimtes kunnen indelen, zodat jullie aan de ene kant bijvoorbeeld intiem het jawoord aan elkaar kunnen geven (ja, wij zijn een officiële trouwlocatie van Almere) en vervolgens naar de andere kant van het scherm om de bruidstaart kunnen aansnijden.

Buiten trouwen

Jullie trouwdag kan ook deels buiten worden gevierd. Hiervoor hebben wij een luxe stretchtent staan waar de ceremonie, borrel en het diner kan plaats vinden. Met de ligging aan het Weerwater is het mogelijk dat jullie met de boot aanleggen aan onze steiger, waar jullie worden opgewacht door jullie gasten.

De hele dag kan dus op één locatie worden beleefd. Dit is wel zo prettig voor jullie en jullie gasten. We beschikken over voldoende en gratis parkeerplaatsen. Dit alles maakt VIEW Almere de mooiste locatie om jullie huwelijk te vieren.

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Flevoland

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Trouwen en een (pre) huwelijksreis aan de Nederlandse kust?

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven