Trouwen bij Uitgaanscentrum de Eendragt « Huwelijk

Uitgaanscentrum de Eendragt

Zuidhollandsedijk 185
5171 TM Kaatsheuvel

06 26764026
info@johnvanpas.nl
www.johnvanpas.nl

Betoverende bruiloften beginnen bij de Eendragt!

Gefeliciteerd, lovebirds! Jullie hebben het voor elkaar gekregen om je droomprins of -prinses te vinden, nu nog de juiste feestlocatie vinden voor jullie sprookjeshuwelijk…

De Eendragt is gelegen vlakbij de Efteling. Wij weten dan ook wat het is om sprookjes waar te maken. Laat je betoveren door onze bijzondere trouwlocatie, met monumentale Molen de Eendragt uit 1870 als stralend middelpunt. Onze romantische binnenplaats en sfeervolle feestzalen maken de Eendragt een droomplek.
Trouwen in Kaatsheuvel

Bij de Eendragt draait alles om jullie!

Wij hebben geen standaard arrangementen, wij verzorgen alles geheel naar jullie persoonlijke wens. Van intieme ceremonies met 20 personen tot spectaculaire feesten tot 200 gasten; onze veelzijdige ruimtes bieden het perfecte decor voor elk deel van jullie trouwdag.

Vier jullie trouwceremonie in de romantische korenmolen, ga dan voor champagne en het aansnijden van de bruidstaart naar de gezellige Wijnbar en daarna steken wij de ofyr aan voor onze fameuze bbq op het eventueel overdekte binnenplein.
Trouwen bij De Eendragt in Kaatsheuvel

‘s Avonds barst het feest los onder de sterrenhemel of in onze te gekke Après Skihut! We beloven dat ons barpersoneel ervoor zorgt dat jullie glazen altijd vol zijn terwijl jullie proosten op jullie 'happily ever after'.

Leg de meest kostbare momenten vast op een fotogenieke plek. Onze sprookjesachtige setting creëert de perfecte achtergrond voor prachtige foto's en herinneringen die een leven lang meegaan.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een rondleiding en ontdek of de Eendragt past bij jullie wensen. Bel met John 06-26764026 of Monique 06-38539108. Mailen kan natuurlijk ook naar info@johnvanpas.nl.

de Eendragt - waar sprookjes werkelijkheid worden! 

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Gerelateerde bedrijven