Trouwen bij Zalmhuis « Huwelijk

Zalmhuis

Schaardijk 396
2909 LA Rotterdam

010 2665050
info@zalmhuis.nl
www.zalmhuis.nl

De allermooiste plek voor een bruisende bruiloft aan de Maas

Op een schitterend plekje aan de voet van de Van Brienenoordbrug biedt het Zalmhuis een onmetelijk uitzicht over IJssel en Maas. De typische art-nouveau bouw, de uitstekende aansluitingen op het snelwegennet en de ruime gratis parkeerfaciliteiten hebben al voor landelijke aandacht gezorgd. De keuken van het Zalmhuis laat zich inspireren door de klassieke Franse brasseries, aangevuld met moderne mediterrane trends. De sfeer is informeel en de bediening vlot en vriendelijk.
Trouwen in Rotterdam bij het Zalmhuis

Al jaren worden intieme huwelijksdiners, recepties en trouwfeesten gegeven in de zalen van het Zalmhuis. Het is mogelijk om naast uw complete programma ook de huwelijksvoltrekking in het Zalmhuis te laten plaatsvinden.

Grand Café

Het royale, stijlvolle Grand Café telt 220 zitplaatsen en biedt een groot terras rondom. Centraal in de ruimte is de opvallende messing bar met velours bekleding. Het gewaagde en warme interieur is een lust voor het oog en maakt het Grand Café een fijne plek voor een uitgebreide lunch, drankje of diner.

Private Room

De intieme Private Room vind je op de begane grond. De zaal heeft een eigen bar en is de beste plek voor een intiem feestje of diner.
Trouwen in Rotterdam bij het Zalmhuis

Garden Room

De Garden Room is een gezichtsbepalend onderdeel van het Zalmhuis. Oorspronkelijk werden Oranjerieën gebouwd om in de koude Hollandse en Vlaamse winters de citrusbomen te laten overwinteren. Karakteristiek is dan ook het vele glas, de warme sfeer en de heldere kleuren.

Rooftop Room

Met de glas-in-lood plafonds vierenhalve meter boven de massief eiken vloer en meer dan vijftig strekkende meter glas rondom heb je een fenomenaal uitzicht naar alle windstreken. Schepen in alle soorten en maten glijden voorbij en bieden daarmee het meest Rotterdamse decor dat denkbaar is.

Wij kijken er naar uit jullie binnenkort in het Zalmhuis te mogen verwelkomen.

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

12 februari: WeddingFair Rotterdam

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2023

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Gerelateerde bedrijven