Trouwen bij Onder de Linden « Huwelijk

Onder de Linden

Brink 27
9301 JK Roden

050 5019021
info@hotelonderdelinden.nl
www.hotelonderdelinden.nl

Hotel Onder de Linden - Roden

Liefdevol genieten in een sfeervolle en gezellige ambiance. Je voelt het al als je bij ons hotel binnenstapt. Een omgeving waar rust en reuring hand in hand gaan en waar het voor jullie als bruidspaar verrassend veelzijdig, vertrouwd en vrij voelt.
 
Niet alleen jullie beleven hier de mooiste dag van jullie leven, maar ook de bruiloftsgasten zullen ongetwijfeld genieten van de schitterende omgeving, plezierige accommodatie en kunnen na een spetterend eindfeest ook nog eens blijven overnachten. Dat is Hotel Onder de Linden.
Trouwen in Roden bij Onder de Linden
 

Vruchtbaarheid

In de kop van Drenthe en midden in het kloppend hart van het brinkdorp Roden vind je Hotel Onder de Linden. Het hotel ademt nostalgie en historie. Onder de Linden staat in bloei en waar kun je jullie mooiste dag beter vieren dan bij een b(l)oeiende accommodatie? Een lindeboom staat ook nog eens symbool voor vruchtbaarheid en bescherming. Alsof het zo heeft moeten zijn dat jullie bij ons hotel terecht zijn gekomen. 
 

Verrassen

Stap het hotel binnen voor een vrijblijvende kennismaking en laat jullie verrassen door onze comfortabele ingerichte hotelkamers, maak alvast kennis met de sfeervolle en huiselijke zaal die jullie uiteindelijk kiezen voor een spetterend avondfeest en onder het genot van een kopje verse bonenkoffie nemen wij graag jullie cateringwensen door. We beschikken over een eigen restaurant. Met liefde maken wij een prijsopgave op maat voor jullie mooiste dag. 
 

Ja!

Voel jullie welkom. Stap bij ons binnen en geniet van onze ‘alles-onder-één-dak-locatie’. Hotel Onder de Linden is een officiële trouwlocatie en hoe fijn is het dat jullie hier zowel kunnen trouwen als taart aansnijden, dineren, feestvieren en na afloop heerlijk als kersvers bruidspaar je kamer op kunt zoeken. Zeg: ‘Ja’ tegen Onder de Linden. Welkom! 

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven