Trouwen bij Museum Havezate Mensinge « Huwelijk

Museum Havezate Mensinge

Mensingheweg 7
9301 KA Roden

050 5015030
trouwen@mensinge.nl
www.mensinge.nl

Museum Havezate Mensinge in Roden

Jullie hebben besloten om te trouwen. In Roden – in de Kop van Drenthe – vind je Landgoed Mensinge. Deze eeuwenoude havezate, omzoomd door prachtige bossen, is een unieke locatie voor het sluiten van een huwelijk en het maken van een bruidsreportage.

In de havezate zijn de historische eetkamer met grote vensters en uitzicht op de gracht of – in kleine intieme kring - de sfeervolle salon met klassieke inrichting schitterende kamers om elkaar het jawoord te geven.
Trouwen in Roden bij Havezate Mensinge
Foto: KenT Fotografie

Trouwen op het landgoed

Als je trouwplannen hebt nodigen we jullie graag uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Er is namelijk veel mogelijk op Mensinge: jullie kunnen eventueel ook de receptie en/of het diner houden op het Landgoed, bij Cuisinerie Mensinge. Ook de (wettelijke) verplichtingen voordat een huwelijk kan worden gesloten door de ambtenaar van de burgerlijke stand komen dan aan bod. Aan het einde van het gesprek geven we jullie een map met alle informatie, zodat jullie daarna weloverwogen een goede keuze kunnen maken.

Fotoreportage in en om Mensinge

Het gehele jaar bestaat de mogelijkheid om bruidsfoto’s te maken in en om Mensinge. De historische entourage van de havezate vormt een prachtig decor voor het maken van mooie foto’s als herinnering aan jullie trouwdag.

Meer informatie?

Een huwelijksvoltrekking vergt een goede voorbereiding. Wij helpen jullie graag daarbij door alle mogelijkheden op Mensinge door te spreken. Om een afspraak in te plannen bel je met 06 53682623 of stuur je een mailtje naar trouwen@mensinge.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven