Trouwen bij Bij Lampe « Huwelijk

Bij Lampe

Almelosestraat 2
8102 HD Raalte

0572 355855
info@bijlampe.nl
www.bijlampe.nl

Tijdens de mooiste dag uit uw leven mag het aan niks ontbreken. Dit is jullie dag, jullie bruiloft.

Een bruiloft is altijd een unieke gebeurtenis. Van het moment dat de uitnodigingen de deur uit zijn, tot het daadwerkelijke ja-woord en het feest daarna, het is en blijft een onvergetelijke ervaring. Deze dag zal je de rest van je leven bijblijven. Wij zullen ervoor zorgen dat deze herinnering nog mooier wordt dan hij al is.

Bij Lampe

De ceremonie bij mooi weer buiten bij onze lounge of wellicht bij u op locatie. Of binnen in onze theaterzaal helemaal in de stijl en aankleding naar uw wensen. Nodig familie en vrienden uit voor een swingend avondfeest. En uiteraard brengen wij u thuis. Blik nog jaren terug op een onvergetelijke dag.

Van intiem tot uitbundig

Hoe je het ook wilt vieren, bescheiden en intiem of juist groots en uitbundig. Bij ons kan het allemaal en we doen er alles aan om jullie een ‘thuis’ te bieden. We hebben veel ervaring met huwelijken. Daarom kun je deze prachtige dag met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Veel bruidsparen vinden het een verademing om de details aan ons over te laten tijdens deze dag zodat ze optimaal kunnen genieten van elkaar en hun gasten.Bij Lampe trouwlocatie

Voor bescheiden en intieme bruiloften bieden wij het Theatercafé en de Club Light aan. Wilt u een groots en uitbundig feest geven tijdens uw avondfeest dan adviseren wij de Theaterzaal en de Music Factory. Bovendien maken wij met onze catering en muzikale aankleding uw bruiloft tot een fantastische ervaring.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.

"Geweldige bruiloft gehad op een toplocatie!! Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Alles is volgens afspraak verlopen. Betrouwbaar dus!!"

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven