Trouwen bij Hotel & Restaurant Infinity « Huwelijk

Hotel & Restaurant Infinity

Lichtmisweg 51
8035 PL Zwolle

088 8866888
info@restaurantinfinity.nl
www.restaurantinfinity.nl

Oneindig genieten bij Infinity

Zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie op niveau? Dan nodigen wij jullie graag uit om eens een kijkje te nemen bij de iconische watertoren bij Zwolle waar Hotel & Restaurant Infinity is gevestigd.

Of je jullie trouwdag nu groots wilt vieren of intiem, bij Infinity ben je aan het juiste adres. Van jullie jawoord in de charmante Herenzaal doordrenkt met een rijke geschiedenis tot aan de huwelijksnacht in de luxe Royal Suite op de 11e verdieping. Graag verzorgen wij jullie bruiloft naar jullie persoonlijke wensen.
Trouwen in Zwolle bij Hotel & Restaurant Infinity

Trouwen, dineren, feesten en slapen

Bij Infinity worden jullie bij de imponerende entree ontvangen met alle egards. Jullie trouwdag begint met de fantastische ervaring van het landelijke uitzicht vanuit de glazen buitenlift die jullie en jullie gasten naar de juiste etage brengt. Bijvoorbeeld naar de 14e verdieping waar je in ons ronddraaiend panoramarestaurant kunt genieten van een smaakvol en duurzaam huwelijksdiner. Een etage hoger biedt de Infinity Bar een mooi decor voor een toost en het aansnijden van de bruidstaart. Het avondfeest kan worden gevierd in de ruime benedenzaal.

Ontdek de ultieme combinatie van luxe en comfort bij Hotel & Restaurant Infinity. Kom vrijblijvend langs voor een rondleiding en laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven