Trouwen bij Zaal Restaurant Reimink « Huwelijk

Zaal Restaurant Reimink

Spanjaardsdijk 17
8111 RK Heeten

0572 381229
info@reiminkheeten.nl
www.reiminkheeten.nl

Feestlocatie in Heeten

In het mooie Sallandse land vind je in het bos nabij Heeten een uitstekende locatie voor jullie trouwdag. Reimink Heeten biedt naast een heerlijk restaurant ook een prachtige zaal.

Zaal Restaurant Reimink in Heeten biedt een sfeervolle feestlocatie in de buurt van Zwolle en Deventer. Deze feestplek in Heeten is geschikt voor zowel intieme als grote bruiloften. De inrichting van de zaal wordt op jullie gezelschap aangepast, zodat je altijd precies de juiste sfeer creëert. 
Trouwen bij Reimink in Heeten

Onvergetelijke dag

De diverse mogelijkheden spreken we van tevoren even rustig met jullie door, zodat jullie precies weten hoe de dag er uit gaat zien. Wij doen er alles aan om deze dag tot een onvergetelijke belevenis te maken voor u en uw gasten. Bij mooi weer (of iets minder mooi weer) is de veranda voor jullie beschikbaar. Met een speeltuin en midgetgolf hoeven ook (kleine) kinderen zich niet te vervelen.

Neem vandaag nog contact met ons op om jullie wensen te bespreken en wij regelen alles voor jullie. Je hoeft alleen nog maar te komen opdagen.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven