Trouwen bij Aan de Meule « Huwelijk

Aan de Meule

Schimmerterweg 17
6191 PV Beek

046 4351800
info@aandemeule.com
www.aandemeule.com

Een unieke ervaring op een prachtige locatie

Aan de Meule is een ideale locatie om jullie trouwfeest te houden. Dit kan in onze zalen, maar ook buiten op ons prachtige achterterras. Desgewenst verzorgen wij ook de decoratie. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijk feest!

Wij hebben zowel binnen als buiten diverse ruimtes, voor grote en kleine groepen, die uitermate geschikt zijn voor verschillende onderdelen van jullie trouwdag: van trouwceremonie, champagnetoost en huwelijksdiner tot aan het avondfeest.
Trouwen in Beek bij Aan de Meule

Volop mogelijkheden voor een onvergetelijke dag

De moderne, met olijfbomen ingerichte, serre van Aan de Meule is een sfeervolle ruimte en is uitermate geschikt voor een heerlijk diner of voor partijen tot circa 200 personen. Je kijkt uit over de speelweide (waar de kinderen zich kunnen uitleven). Het weidse uitzicht reikt tot aan Schimmert. Buiten trouwen kan op het ruime achterterras. Bij slecht of twijfelachtig weer kunnen we in overleg daar ook een feesttent plaatsen. Bijkomend voordeel is dat de omgeving prachtige decors biedt voor jullie bruidsreportage, waaronder de fotogenieke St. Hubertusmolen. 

Wij staan altijd klaar om jullie nader te informeren en te adviseren om van jullie trouwdag een unieke ervaring te maken.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Trouwen in Limburg

3 maart: Destination Limburg

Gerelateerde bedrijven