Trouwen bij Villa Polder « Huwelijk

Villa Polder

Heuvel 4
5421 CN Gemert

0492 361912
eten@villapolder.nl
www.villapolder.nl

Eten, vieren en slapen

Villa Polder is gevestigd in een majestueuze villa uit 1884 en kenmerkt zich door sfeer en nostalgie, topgastronomie en uitstekend gastheerschap. Deze eigenschappen, waarin de Brabantse gemoedelijkheid blijft doorklinken, vormen de juiste ambiance voor diverse gelegenheden, zoals het vieren van jullie trouwdag.
Trouwen bij Villa Polder in Gemert

De fotogenieke Villa Polder is een Rijksmonument en bevindt zich nog in vrijwel originele staat. Zelfs het park met de hoge kastanjebomen, marmeren beelden en schitterende vijverpartij dat eind 19e eeuw achter de villa is aangelegd, is in die jaren nauwelijks veranderd.

Zeg ja tegen Villa Polder

Trouwen bij Villa Polder is een ervaring op zichzelf; jullie dromen worden werkelijkheid in onze prachtige villa met fantastische tuin. Van zomerbruiloften in de tuin tot aan winterbruiloften in ons sfeervolle pand, het kan bij ons allemaal. 
Trouwen bij Villa Polder in Gemert

Iedere bruiloft is uniek bij Villa Polder. Samen creëren we de mooiste dag van jullie leven. Van ceremonie met aansluitend toost en taart tot aan de feestavond en de huwelijksnacht, dat is wat Villa Polder bijzonder maakt. Alles kan bij ons op één en dezelfde locatie.

Jullie geven elkaar het jawoord en bij Villa Polder zorgen wij voor de rest. Dus vertel ons onder het genot van een drankje hoe jullie droombruiloft er uit moet zien, dan doen wij jullie een voorstel om ja tegen te zeggen!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Gerelateerde bedrijven