Trouwen bij Partycentrum Develpaviljoen « Huwelijk

Partycentrum Develpaviljoen

Parklaan 1
3335 LM Zwijndrecht

078 6100901
info@develpaviljoen.nl
www.develpaviljoen.nl

Trouwen in Zwijndrecht

Geef elkaar het ja-woord middenin het groen van het Develpark. De ceremonie is mogelijk in één van de zalen of, bij mooi weer, op één van de privéterrassen aan het water. Bij Develpaviljoen ligt de rode loper uitgerold voor de mooiste dag van jullie leven.

Door de unieke ligging van ons prachtige historische pand aan de idyllische Devel zijn wij de ideale plek voor jullie trouwdag. Van jawoord, receptie, diner tot aan de feestavond. Wij zorgen ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.
Trouwen in Zwijndrecht bij Develpaviljoen

Romantische huwelijksvoltrekking

Trouwen is voor iedereen een bijzondere gelegenheid. Hét moment waarop jullie elkaar het officiële jawoord geven, vraagt dan ook om een huwelijksplechtigheid op een speciale trouwlocatie die bij jullie past. Partycentrum Develpaviljoen is door de gemeente Zwijndrecht aangewezen als officiële trouwlocatie.

Develpaljoen & Boathouse 078

Behalve een prachtige locatie voor het avondfeest heeft Partycentrum Develpaviljoen je ook op culinair gebied alles te bieden. Boathouse 078 is een eigentijds restaurant met warme en lichte kleuren en industriële uitstraling. Wat dachten jullie van een uitgebreid buffet, een live cooking Zomer- of WinterBBQ, een luxe Walking Dinner of een Sit Down Dinner. Dit kan binnen, maar ook op ons vernieuwde terras aan het water.
Trouwen bij Restaurant Boathouse 078

Bruiloft naar jullie wens

Omdat elke bruiloft uniek is zijn jullie van harte uitgenodigd voor een locatiebezoek waarin we goed luisteren naar wat jullie wensen zijn. Naar aanleiding van jullie wensen dragen wij verschillende ideeën aan voor de daginvulling om uw dag nóg mooier te maken. Wij doen er alles aan om jullie trouwdag precies op zo’n manier te verzorgen als jullie van tevoren voor ogen hadden.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Gerelateerde bedrijven