Trouwen bij Galerie De Hoeve « Huwelijk

Galerie De Hoeve

Hakkesstraat 30
5916 PX Venlo

077 3545560
info@galeriedehoeve.nl
www.galeriedehoeve.nl

Trouwen bij Galerie de Hoeve

Galerie de Hoeve is gevestigd in een meer dan 100 jaar oude kloosterhoeve, prachtig gelegen aan de rand van Venlo. De Hoeve is gezegend met een unieke binnenplaats.

Als u door de grote oude toegangspoort deze binnenplaats betreedt, proeft u al meteen de sfeer van vroegere tijden. Onze sfeervolle ruimtes zijn multifunctioneel te gebruiken als feestzaal voor uw feest, receptie, diner en/of ceremonie.
Trouwlocatie Venlo

Extra bijzonder

Aan de zijkant van De Hoeve is een ruim terras dat grenst aan de prachtige boomgaard van het nabij gelegen klooster. Deze boomgaard is bij mooi weer perfect te gebruiken om uw diner of feest extra bijzonder te maken.

Culinaire mogelijkheden

Tevens kunnen wij u voor de verzorging van exclusieve catering bij u thuis van dienst zijn. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bij bijna elk feest hoort wel een buffet, hapje of diner. Onder ‘CULINAIR’ op onze website vindt u een overzicht van alle hapjes en buffetten die wij kunnen verzorgen.

Voor al uw vragen over Galerie de Hoeve of de website kunt u ons altijd mailen of bellen: 077 3545560. Liever nog hopen wij u te ontmoeten!

Vriendelijke groet,
Pieter Beurskens en Jules Christis

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_huwelijk_in_limburg_bruidsmagazine

Trouwen in Limburg

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven