Trouwen bij Paviljoen de Duinrand « Huwelijk

Paviljoen de Duinrand

Strandweg 4
3233 CW Oostvoorne

0181 482540
info@paviljoendeduinrand.nl
www.paviljoendeduinrand.nl

Trouwen aan het water

Midden in de beeldschone natuur van het Zuid-Hollands Landschap en met uitzicht op het Oostvoornse Meer is Paviljoen de Duinrand het perfecte decor voor jullie trouwdag. In een stijlvolle ambiance geniet je hier optimaal samen met jullie gasten.

Bij Paviljoen de Duinrand draait alles om gastvrijheid. Vriendelijke medewerkers en een feestelijk menu scheppen een vertrouwde en ontspannen sfeer.
Trouwen bij Paviljoen de Duinrand in Oostvoorne

Jullie zijn het stralend middelpunt

De sfeervolle feestzaal van De Duinrand is ideale setting voor jullie bruiloft. Of willen jullie elkaar liever het jawoord geven onder het prieel in onze prachtige tuin? Waar jullie ook voor kiezen, wij bieden ruimtes die geschikt zijn voor kleine, intieme belevingen en voor grote, spectaculaire trouwfeesten tot wel 300 personen.

Het grote voordeel is dat alles op één plek kan worden gevierd. Van ceremonie en toost tot diner en avondfeest. Jullie en jullie gasten hoeven zich dus niet steeds te verplaatsen. En… een decor voor jullie trouwshoot is zo gevonden.

We denken graag met jullie mee zodat jullie een onvergetelijke dag ervaren bij Paviljoen de Duinrand. Ons team ontzorgt julliegeheel tijdens de grote dag zodat jullie het stralend middelpunt kunnen zijn.

Gerelateerde artikelen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven