Trouwen bij Boostenhof « Huwelijk

Boostenhof

Heymansstraat 125
5927 NP Venlo

077 3822108
info@boostenhof.nl
www.boostenhof.nl

Gastvrijheid, Kwaliteit & Service!

Die garantie geven we als u op zoek bent naar een locatie voor een huwelijksfeest, receptie, diner of gezellige barbecue. Al honderden bruiloften zijn er gevierd in Boostenhof, bescheiden feestjes en uitbundige trouwpartijen… van enkele tientallen tot 200 of meer gasten. Welkom bij Boostenhof!

Wij weten elke bruiloft op gepaste wjze in te vullen. Onze gastvrijheid en deskundigheid staan garant voor een zorgeloos feest, en onze verzorgde en vriendelijke medewerkers doen alles om het jullie en jullie gasten naar de zin te maken.
 Boostenhof trouwlocatie in Venlo

Complete arrangementen

Een bruiloft is niet goedkoop, maar toch hebben wij bij Boostenhof een aantal arrangementen samen weten te stellen waar werkelijk alles voor een geweldig feest in verwerkt is. Arrangementen met drank, hapjes en eventueel een buffet in diverse uitvoeringen. Desgewenst kunt u de gehele locatie ter beschikking krijgen, compleet met zaal, café en terras.

Een bruiloft krijgt iets extra's bij Boostenhof

Een bruiloft/trouwpartij vergeet je een leven lang niet, de muziek, jullie gasten, de muziek, het buffet… Er zijn zoveel indrukken die uiteindelijk het succes van deze dag bepalen. Daarom wil je niets aan het toeval overlaten en zeker weten dat je huwelijksfeest in goede handen is. Bij Boostenhof weten we wat er bij een bruiloft komt kijken, wij begrijpen wat deze dag tot een onvergetelijke maakt… en wij willen dat alles vlekkeloos verloopt.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwlocatie_grot_limburg_daelhemergroeve

Unieke ondergrondse trouwlocatie in Zuid-Limburg

Large_trouwen_landgoed-den-vossenbosch_2

Trouwen op een betoverend landgoed in Twente

Large_trouwen_in_limburg_bruidsmagazine

Trouwen in Limburg

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Gerelateerde bedrijven