Trouwen bij La Caverne « Huwelijk

La Caverne

Wolfsdriesweg 8a
6325 PM Berg en Terblijt

045 5229244
info@lacaverne.nl
www.lacaverne.nl

La Caverne:  een onvergetelijke herinnering

Willen jullie trouwen op een sprookjesachtige locatie? Dan ben je bij groeve La Caverne aan het juiste adres. Bij aankomst voel je meteen dat het in dit magische decor een bijzondere trouwdag wordt; exclusief, betoverend en onvergetelijk!

De compleet vernieuwde La Caverne is een mergelgroeve die wordt verlicht door honderden fonkelende kaarsen. Deze begeleiden jullie door het labyrint aan mysterieuze gangen, voorzien van een traditionele open haard en authentieke kroonluchters door het gehele grottenstelsel.
Trouwen bij La Caverne de Geulhem

In goede handen

De exploitatie van de grotten is sinds kort in de vertouwde handen van de Van Melick Groep. Bij La Caverne ben je verzekerd van heerlijk eten en drinken tijdens de bruiloft en heb je gevoel dat er wordt meegedacht, dat men altijd voor je klaarstaat en er alles aan doet om jullie trouwdag tot de mooiste dag van jullie leven te maken?
Trouwen in Berg en Terblijt bij La Caverne

Voel je welkom

Bij aankomst serveren wij jullie bovenaan de berg alvast een heerlijke bubbel, zodat jullie trouwdag feestelijk wordt geopend. Bij mooi weer kun je gebruik maken van de buitenruimte, voorzien van luxe meubilair, vuurkorven en een groot stretchdoek  dat bij regen voor onderdak zorgt en bij zonnig weer voor schaduw zorgt. Vervolgens betreden jullie de groeve via een geheel vernieuwde gang en komen jullie en jullie gasten aan bij de garderobe. Op het grote welkomstbord word je persoonlijk verwelkomt.
Buiten trouwen bij La Caverne de Geulhem

Je hebt keuze uit diverse authentieke feestzalen: de Flora, de Vesta en de Bacchus. Deze bieden ruimte aan 100 tot wel 1000 gasten. Ondanks de grootte kan La Caverne exclusief afgehuurd worden voor jullie trouwfeest, zodat jullie in alle rust en privacy kunnen genieten.

La Caverne zal jullie en jullie gasten betoveren; een onvergetelijke herinnering die je voor altijd zult koesteren. Neem vrijblijvend contact op voor de ongekende mogelijkheden of kijk eens op www.lacaverne.nl.

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Limburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Voordelen van een intieme bruiloft

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Gerelateerde bedrijven