Trouwen bij Abdij Hotel Rolduc « Huwelijk

Abdij Hotel Rolduc

Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade

045 5466888
info@rolduc.com
www.rolduc.com

Zeg JA tegen Abdij Rolduc!

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie? Wat dacht u van een huwelijksfeest in één van de top 100 UNESCO monumenten van Nederland? Dat kan in Abdij Hotel Rolduc!

De meer dan 900 jaar oude abdij heeft een rijke historie en bevindt zich in een natuurrijke omgeving tussen het prachtige Wormdal en de Anstelvallei. De abdij beschikt over een hotel en diverse (feest)ruimtes en is dé trouwlocatie bij uitstek.
Trouwlocatie Abdij Rolduc Kerkrade

Onbezorgd genieten 

Abdij Hotel Rolduc heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke huwelijksdag. Geef elkaar het ja-woord in de schitterende abdijkerk. Ontvang uw gasten met een glaasje champagne en een hapje tijdens een receptie in de 18e eeuwse Rococobibliotheek. Snijd de huwelijkstaart aan in de mooie Foyer met terras in de pittoreske binnentuin. Maak een fotoreportage in één van de vele prachtige ruimtes, zoals de rococobibliotheek, de abdijkerk en de kruisgangen of buiten in de mooie kloostertuin. Geniet van een overheerlijk buffet of een diner en sluit af met een spetterend feest. Laat vervolgens deze geweldige dag in uw gedachten nog eens de revue passeren terwijl u lekker tot rust komt in één van onze comfortabele hotelkamers.

Wij zorgen ervoor dat uw droomhuwelijk werkelijkheid wordt en u onbezorgd van deze speciale dag kunt genieten. Neem voor meer informatie contact op met onze reserveringsafdeling via email info@rolduc.com of telefonisch via 045-5466888. U bent van harte Welkom!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven