Trouwen bij Hoeve De Aar « Huwelijk

Hoeve De Aar

Welterlaan 45
6419 CN Heerlen

045 5714432
info@hoevedeaar.nl
www.hoevedeaar.nl

Vier jullie bruiloft in onze karaktervolle hoeve!

Hoeve de Aar is een oude herenhoeve aan de rand van het centrum van Heerlen, bestempeld als historisch erfgoed, maar aangepast aan de huidige tijd en omgevormd tot de perfecte event locatie voor jullie trouwdag. Aan de rand van het park “De groene long” met daarin oude Weltermolen, is dit tevens een prachtige omgeving om te vertoeven en om jullie huwelijksfoto’s te maken! 

Wij bieden jullie een keuze uit meerdere zalen waar je niet alleen een spetterend feest kunt geven, maar waar ook perfect ruimte is voor jullie huwelijksceremonie. Jullie hebben de keuze uit de Maya-zaal, de Ridderzaal, de Hooizolder, de Serre en de Bistro. (Daarnaast kun je bij ons uiteraard ook bowlen.) Wanneer het mooi weer is kun je ook kiezen voor een van onze buiten terrassen. Uiteraard kan er ook een combinatie gemaakt worden!
Trouwen bij Hoeve de Aar in Heerlen

Een onvergetelijke dag beleven

Omdat het op deze dag aan niets mag ontbreken is de keuze voor jullie onbeperkt. Je kunt het zo klein óf zo groot maken als je het zelf wil en daarbij kiezen wat het beste bij jullie past. Van een ceremonie of een lunch tot een groots feest, van (uitgebreid) dineren tot de meest veelzijdige buffetten, ons team zal voor jullie een fantastisch aanbod samenstellen, precies zoals jullie het wensen. Deze dag moet immers een onvergetelijke dag in je leven zijn! Alles is bespreekbaar en niets is voor ons te gek.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen ervoor kunnen gaan zorgen, zodat de herinnering aan deze dag voor altijd een onvergetelijke lach op je gezicht geeft!

Hoeve de Aar is ideaal bereikbaar en ligt direct aan de snelweg A76 / N281, centraal tussen Heerlen-Maastricht-Aken en beschikt over eigen ruime, gratis, parkeergelegenheid.

Gerelateerde artikelen

8 oktober: Wedding Event Beachclub Degreez

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Trouwen in Limburg

Gerelateerde bedrijven