Trouwen bij Ooghduyne « Huwelijk

Ooghduyne

Van Foreestweg 20
1787 PS Julianadorp

0223 640112
sales@ooghduyne.com
www.ooghduyne.com

Proef, ontdek en beleef Ooghduyne

Uw mooiste herinnering beleeft u bij Ooghduyne, gelegen in de kustplaats Julianadorp aan Zee, in de kop van Noord-Holland. Met het adembenemende uitzicht op het water van de driving range van Golf & Beach Resort Ooghduyne, is dit de unieke plek voor jullie trouwdag.

Ons enthousiaste team staat voor u klaar en denkt graag met u mee. Zo maken we, met oog voor details, een onvergetelijke dag vol mooie herinneringen. De mogelijkheden zijn eindeloos gezien Ooghduyne geschikt is voor de huwelijksplechtigheid, receptie, diner en feestavond. Ook onze chef en zijn team verwent u graag met eerlijke producten en verrassende culinaire combinaties.
Trouwlocatie Den Helder Julianadorp

Overnachten

Om u compleet te kunnen ontzorgen is het voor u en uw gasten op het ruim aangelegde Landal Beach Resort Ooghduyne ook mogelijk om te overnachten en de volgende dag met uw gasten de festiviteiten af te sluiten met een overheerlijk ontbijt.

Eindeloze mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van Ooghduyne? U vindt deze op onze site www.ooghduyne.com. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar sales@ooghduyne.com of contact opnemen via 0223 640100.

Tot ziens in Juliana’s!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven