Trouwen bij De Brasserij « Huwelijk

De Brasserij

Brasserkade 2A
2612 CE Delft

015 2145385
info@brasserij.nl
www.brasserij.nl

Trouwen in De Brasserij

De Brasserij is een bijzonder Partycentrum - Restaurant waar men je graag helpt jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Het is gelegen vlakbij het schitterende centrum van Delft en het biedt jullie en jullie gezelschap een fantastische entourage voor een huwelijksfeest.De Brasserij Huwelijk

Niet alleen vanuit de romantische tuin, maar ook vanuit de uiterst sfeervol ingerichte zalen kunnen jullie met het gezelschap van de mooiste dag van je leven genieten. Zoals bekend heeft Delft een prachtig stadhuis waar jullie elkaar het JA woord kunnen geven. Maar het is ook mogelijk om bij de Brasserij de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden.

Elkaar het JA woord geven in onze prachtige tuin, in het romantische prieel

Partycentrum - Restaurant "de Brasserij" is bij uitstek geschikt voor recepties, diners, buffetten en natuurlijk feestavonden. Wij zijn daar helemaal op ingesteld. Met persoonlijke aandacht, oog voor detail en kwaliteit als vanzelfsprekendheid.De Brasserij trouwlocatie

Het is een echt familiebedrijf dat haar uiterste best doet om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. En daarnaast biedt het tal van mogelijkheden om aan jullie huwelijksdag een extra accent te geven. Zoals het aansnijden van de bruidstaart in de romantische tuin of het presenteren van een champagnetoren in de feestzaal. Uiteraard is het mogelijk om er een spetterend swingfeest van te maken met een band of deejay.

Wanneer jullie een baby in het gezelschap hebben is het mogelijk om in onze Heerenkamers de baby te voeden, te verschonen of zelfs een babybedje neer te zetten, zodat de baby heerlijk kan slapen als jullie aan het dineren of feesten zijn. Jullie dienen zelf voor het bedje te zorgen.

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Voordelen van een intieme bruiloft

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven