Trouwen bij Brasserie Den Inkel « Huwelijk

Brasserie Den Inkel

Blauwhoefseweg 12
4416 RC Kruiningen

0113 290700
brasserie@deninkel.nl
www.deninkel.nl

Trouwen in een schilderachtig Zeeuws decor

Op zoek naar de perfecte locatie voor jullie bruiloft? Brasserie Den Inkel in het Zeeuwse Kruiningen is de ideale plek voor jullie trouwdag!

Of jullie nu een intieme receptie met smaakvol diner willen houden of jullie liefde voor elkaar groots willen vieren, wij bieden een prachtige, sfeervolle locatie in een bosrijk omgeving. Met de perfecte ligging aan de schilderachtige Westerschelde, in natuurgebied Den Inkel, is een decor voor de fotoshoot zo gevonden.
Trouwen in Zeeland aan de Westerschelde

Sfeervolle trouwlocatie

Brasserie Den Inkel beschikt over meerdere ruimtes die geschikt zijn voor diverse groepsgroottes. De brasserie is smaakvol ingericht met een huiselijke sfeer waardoor jullie gasten zich direct thuis zullen voelen. Bij mooi weer kunnen jullie genieten van ons ruime terras, midden in de natuur. Het vogelgezang geeft extra romantiek aan jullie trouwdag. Naast ons terras is een heerlijke kinderspeelplaats. Ook bij slecht weer bieden wij binnen meerdere speelmogelijkheden. 

Onze culinaire mogelijkheden:

  • Meerdere gangen diner naar jullie wens geselecteerd van traditioneel tot haute cuisine
  • Walking diner
  • Barbecue (met barbecue chef)
  • Tapas avond
  • Comfort food

Ons vriendelijke en ervaren personeel staat voor jullie klaar en helpt jullie bij het plannen en uitvoeren van jullie bruiloft. Willen jullie meer weten over de vele mogelijkheden? Neem dan contact op om jullie wensen te bespreken en een afspraak te maken. Wij kijken er naar uit om van jullie trouwdag een onvergetelijke ervaring te maken.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven