Trouwen bij Stadslab Groningen « Huwelijk

Stadslab Groningen

Suikerlaan 15
9743 DA Groningen

050 2113844
info@stadslabgroningen.nl
www.stadslabgroningen.nl

Trouwen op het oude Suikerunieterrein 

Trouwplannen en nog op zoek naar het ultieme decor voor jullie bruiloft? Stadslab Groningen is een bijzondere, industriële locatie die uitermate geschikt is voor het vieren van jullie trouwdag.

Op het voormalig terrein van de Suikerunie in Groningen waar ooit de vrachtwagens af en aan reden, waar je suikerbieten zag zo ver je kon kijken, waar elke dag honderden Groningers werkten aan de beste suikerproducten, daar is iets nieuws ontstaan: Stadslab Groningen. Een plek waar je kan ontmoeten en ontdekken en een plek waar je heerlijk kunt eten, dinken en... feesten.
Trouwen Suikerunie Groningen

Bruiloft naar jullie wensen

Onze moderne locatie op het oude, robuuste Suikerunieterrein (perfect decor voor jullie fotoshoot) maakt jullie feest direct sfeervol en stoer. Stadslab is uitermate geschikt voor een bruiloft in informele setting. Denk aan: een festivalwedding, dineren vanuit foodtrucks, vuurkorven, sfeerverlichting, tenten, lange robuuste tafels, de zonsondergang bekijken vanaf het terras en dansen onder de grootste discobol van Groningen.

Houden jullie meer van chique dineren aan lang, gedekte tafels? Samen met jullie en onze koks maken wij graag een voorstel op maat dat helemaal bij jullie wensen past.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Bruids- en feestkleding voor kinderen

Gerelateerde bedrijven