Trouwen bij Der Aa-Kerk « Huwelijk

Der Aa-Kerk

Akerkhof 2
9711 JB Groningen

050 3181433
info@blgroningen.nl
www.blgroningen.nl

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie?

De Der Aa-kerk met haar markante gele toren en middeleeuwse gewelven is een van de mooiste bezienswaardigheden van Groningen. Je voelt je meteen opgenomen in een eeuwenoude traditie. Vandaar dat de kerk nog steeds veel gebruikt wordt voor huwelijken. 

Het intieme koor van de kerk geeft door de ronde vorm een bijzondere geborgenheid en is daarom de meest gebruikte ruimte voor de huwelijksvoltrekking. Maar ook in het statige monumentale schip kunt u terecht. Zowel voor uw huwelijksvoltrekking als voor een receptie, diner of huwelijksfeest. We leggen de rode loper alvast voor u uit!
Trouwlocatie Groningen Der Aa Kerk

Mogelijkheden

Op het gebied van catering zijn er veel mogelijkheden. Van een kopje koffie met de gasten tot een compleet diner. En wij informeren u graag over de bijzondere extra’s die mogelijk zijn, zoals een glas Der Aa-kerk champagne.

De Der Aa-kerk is een monumentale kerk, die na een grondige restauratie voorzien is van eigentijdse gemakken. De kerk is centraal verwarmd, goed verlicht, beschikt over modern sanitair en er is ruimte voor catering. De kerk is zeven dagen per week te huur.

Informatie

De Der Aa-kerk is goed bereikbaar. Er is voldoende (betaalde) parkeerruimte in de directe omgeving, het station is op loopafstand. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@blgroningen.nl of bel: 050 318 14 33. Op onze website www.blgroningen.nl is meer informatie te vinden over de mogelijkheden en de tarieven.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Large_trouwen_in_groningen_bruidsmagazine

Trouwen in Groningen

Large_trouwen_amsterdam_grachten_rederij-de-nederlanden

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Large_trouwlocatie_grot_limburg_daelhemergroeve

Unieke ondergrondse trouwlocatie in Zuid-Limburg

Gerelateerde bedrijven