Trouwen bij Boerderij Hermans Dijkstra « Huwelijk

Boerderij Hermans Dijkstra

Reinste Abdenaweg 1
9681 BC Midwolda

06 21406282
restaurant@boerderijhermansdijkstra.nl
www.boerderijhermansdijkstra.nl

Een authentieke herenboerderij omgetoverd tot trouwlocatie

Boerderij Hermans Dijkstra is een authentieke herenboerderij uit de jaren 1800-1900. Het pand met zijn tuin met slingerpaadjes en waterpartijen ziet er nog net zo uit als in zijn goudgele hoogtijdagen. In alle jaargetijden is deze locatie een uniek decor voor jullie trouwdag.

Boerderij Hermans Dijkstra is niet zomaar één van de vele herenboerderijen die Oldambt rijk is. Deze sierlijke locatie, middenin de provincie Groningen, is een van de mooiste trouwlocaties in Noord Nederland dat ook nog eens beschikt over een heerlijk restaurant.
Trouwen in Midwolda bij Boerderij Hermans Dijkstra

Trouwen, feesten en slapen

De diverse voorkamers, het museum, de graanschuur en de prachtige slingertuin lenen zich bij uitstek voor het officiële jawoord en de daarbij behorende feestelijkheden. De bruiloft wordt geheel naar jullie wensen georganiseerd. Wanneer bruidsparen bij ons trouwen is dit altijd besloten op de locatie. Zo kun je er voor kiezen om bij Boerderij Hermans Dijkstra de complete trouwdag in alle privacy te vieren: van ceremonie en receptie tot diner en avondfeest (tot wel 300 gasten). En de huwelijksnacht kun je doorbrengen in Bed & Breakfast Graanzicht achter de boerderij. 

Hebben jullie zin om de locatie eens bekijken? Het is prettig om daarvoor een afspraak te maken zodat we alle tijd voor jullie hebben. Dat kan via het contactformulier op onze site. We wensen jullie alvast veel plezier met de voorbereidingen.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Bruids- en feestkleding voor kinderen

Gerelateerde bedrijven