Trouwen bij De Amshoff « Huwelijk

De Amshoff

P. Venemakade 93-95
9605 PL Kiel-Windeweer

0598 491066
info@de-amshoff.nl
www.de-amshoff.nl

Jullie trouwdag op een bijzonder verrassende locatie

Een bijzonder moment vraagt om een bijzondere locatie. De Amshoff biedt een perfecte ambiance met alle faciliteiten voor een intieme bruiloft. U kunt er uw gehele trouwdag vieren. Wij kunnen voor elke wens een passend en persoonlijk arrangement samenstellen.

De Amshoff is gevestigd in een kerk met oude pastorie in Kiel-Windeweer onder de rook van Groningen. Het gebouw is gerestaureerd en beschikt over een prachtige pastorietuin in Engelse landschapsstijl. Deze uitzonderlijk mooie omgeving, waar de natuur een voorname rol speelt, levert gegarandeerd prachtige trouwfoto’s op.
Trouwen bij De Amshoff in De Kiel

Officiële trouwlocatie

In de veenkoloniale kerk kunt u elkaar uw jawoord geven. Een ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt het huwelijk. Op dezelfde locatie kunt u geheel in eigen stijl uw lunch, receptie, diner en huwelijksfeest organiseren.

Alle feesten worden op maat gemaakt; partijen tot 150 personen zijn voor ons geen probleem. Samen met u bespreken wij uw wensen en stellen zo een feest of diner samen. Voor de mooie momenten en de zomermaanden is er de pastorietuin voor een aangenaam buitenverblijf.
Buiten trouwen bij De Amshoff

Overnachten

Tevens beschikken wij over een sfeervol appartement in de oude pastorie. Na uw huwelijksnacht geniet u van het uitzicht op de Engelse landschapstuin. Voor uw gasten hebben we een tweede appartement beschikbaar en daarnaast zijn er mogelijkheden genoeg om in Kiel-Windeweer en omstreken te overnachten. Sommige zijn zelfs op loopafstand. De volgende ochtend kunt u, als u dat wilt, samen met uw naasten ontbijten.

Bruiloft op maat

Onze kracht is dat we maatwerk kunnen leveren, waarin ruimte is voor creativiteit en eigen inbreng. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en wij sturen u een offerte als voorbeeld, zodat u alvast een indruk kunt krijgen van de invulling van deze bijzondere dag van uw leven.

Bent u ervan overtuigd dat dit de locatie van uw dromen is, dan verwelkomen wij u graag voor een rondleiding en het bespreken van uw wensen.

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Unieke ervaring: overnachten in een klokkentoren

Hoe kom je met je geliefde samen tot rust?

Gerelateerde bedrijven